2777
2789

خیلی ناراحتم تازه میخواستم کپی بگیرم 

رفتم آتلیه گفت ما یه هفته بعد از تحویل پاک کردیم 

یه آدرس دادن رفتیم اونجا به اسم نوین هارد که مثلاً جای معتبری بود😭😭 اونم باز کرده فرمتم کرده بعد زنگ زده که هارد شما 2024 هنوز راهکارش نیومده😭😭😭😭

خانواده شوهرم هیچکدوم ندیده بودن

خیلی احساس حقارت میکنم 💔

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت میخوای فیلم عروسیتو قاب بگیری؟نه دیگهپس ولش کن دیگه رفتهاز زندگیت کنار شوهرتون لذت ببر

کاش خونواده ها میدیدن بعد پاک میشد😔

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
خوب اصلا چرا پاک شده؟؟؟؟؟!!!دلیلش چیه

پشت تلویزیون بود برق رفت بهش شوک وارد شد 

تلویزیون محافظ داره نمیدونم چرا اینجوری شد 

موقع تحویل میگن دیگه یه هفته بعد ماپاک میکنیم و اینکه حتما همون روز کپی بگیرین ازش چندجا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
موقع تحویل میگن دیگه یه هفته بعد ماپاک میکنیم و اینکه حتما همون روز کپی بگیرین ازش چندجا

کاش کپی میگرفتم همون روز 

نمی‌دونستم انقدر زود خراب میشه