سلام دخترم 4سالشه سر غذا خوردن خیلی ادا درمیاره، ظهر سوپ داشتیم بخاطر هویجش نمیخوره آنقدر با مهر و محبت خواهش کردیم تا یکم خورد اونم هویجاشو جدا کرد،الان کوفته درست کرده بودم کوفته هم علاقه نداره هی گفت نمیخورم بعد سلاحش اینه که میرم بالا چون مادرشوهرمینا طبقه بالا هستن، بعد بهش گفتم باید بخوری بعد بری هی گریه کرد گفت نه منم گفتم 5تا لقمه میدم بخور بعد برو هی داشتیم دعوا میکردیم سر غذا و اونم گریه میکرد مادرشوهرم اومد انقد بهم چیز گفت که چیکارش داری باید نازشو بکشی و اینا کلی منو دعوا کرد که چرا اینجوری با بچه حرف میزنی، خب چکار کنم بخدا موندم، دخترم مثال ماکارانی شامی کباب قرمه سبزی قیمه مرغ اینا دوست داره همش که نمیشه خب گاهی وقتام ایناس چکار کنم خیلی ناراحت شدم دلم شکست خودش چندین بار صداش اومده از بالا که بچه منو دعوا کرده سر چیزای مختلف ولی من ک چیزی نگفتم بهش، اما من نمیتونم یه داد سر بچم بزنم که ایشون میاد و منو دعوا میکنه که با بچه بدرفتاری نکن، خب تربیت که همیشه با مهر و محبت نیس آخه، درضمن اگرم غذا ندم ب بچه بعدا صداش درمیاد که آره به نوه من غذا نمیدی اومد بالا نون خالی داشت میخورد از گشنگی، بعدشم دخترم خیلی وقتا میره سراغ مغزیجات و دوست داره شکمشو با اونا پر کنه و من همش قایم میکنم که جلوی اشتهاشو نگیره، نمیشه ک بچه غذا نخوره این چیزا رو بخوره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.