2777
2789
عنوان

جواب سونوگرافی کسی چیزی میدونه؟ آیا حاملم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 31 پست

11 روز از وقتم گذشته 

سونوگرافی اول گفت بچه دیده شده 

ولی الان نمیدونم چیشده اخه

این دومین باره اینطوری میشم, بچه ماه اول میافته 

چرا اخه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو روز یازده که بچه دیده نمیشه .  سونو اولت دقیقا چی گفته بود؟

یازده روز نمیشه که میشه پنج یا شش هفته 

گفتم چیزی دیده شد؟  گفت بله بچه هست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
پس احتمالا حاملگی شیمیایی برات مطرح بوده عزیزم . هورمونها بالا پایین میشه و کاذب ، بتا رو مثبت میکنه

حاملگی شیمیایی یعنی چی؟ 

من دوبار اینطوری شدم

نمیدونم چرا اینطوری میشه؟  کسی اینطوری نشده تا به حال؟ 

عزیزم احتمال خیلی قوی بارداریت شبمیایی بوده .

از گوکل سرچ کن متوجه میشی ینی چی .حاملگی شیمیایی خیلی ها دچار میشن ولی چون منظر بچه نیستن ، اصلا متوحه هم نمیشن و فقط فک میکنن قاعدکیشون عقب افتاده . و بعد چند روز پریود میشن . 

ولی امثال شما که تو اقدام هستید و دایم ازمایش میدید ، چون متوحه بالارفتن بتا میشید ، فک میکنید باردارید . در صورتی که فقط هورمونش بالا رفته و اصلا در واقع حاملگی رخ نداده . و حتی ساک هم تشکیل نمیشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
پس چرا عزیزم اگه گفتن بچه دیده شده ولی شما رو ارجاع دادن به ازمایش تیتر بتا ؟ زمانی شما رو میفرستن ...

گفت چون بتات پایینه برو ازمایش بده بیینم بچه رشد, میکنه یا نه

سونوی قبلیمو دکتر تو مطب خودش انجام داد جواب اونو خودش نگاه میکنه دیگه کاغذ نمیده

الان شما باز حامله شدی؟ 

عزیزم احتمال خیلی قوی بارداریت شبمیایی بوده . از گوکل سرچ کن متوجه میشی ینی چی .حاملگی شیمیایی خیلی ...

مرسی عزیزم از توضیحت 

ولی اخه مال من دیده شده بود بچه یا ساک حاملگی

گفت چون بتات پایینه برو ازمایش بده بیینم بچه رشد, میکنه یا نه سونوی قبلیمو دکتر تو مطب خودش انجام د ...

اهان عزیزم . پس جنین دیده شده یوده . پس شیمیایی نبوده . 

ولی اینکه اینقدر پایین اومده ، نشونه سقطه . 

خونریزی نداشتی ؟؟

من دوباره اقدام نکردم . خیلی خاطرات بدی از سقط تو ذهنم مونده و اصلا امادگی دوباره ندارم هنوز 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اهان عزیزم . پس بچه دیده شده یوده . پس شیمیایی نبوده .  ولی اینکه اینقدر پایین اومده ، نشونه س ...

نه خونریزی نداشتم ولی الان یکم لکه اومد 

نمیدونم بقیش میاد یا نه

نه خونریزی نداشتم ولی الان یکم لکه اومد  نمیدونم بقیش میاد یا نه

الهی فدات بشم که حالتو خوب میفهمم . 

منم اول لک دیدم و بعد پنج هفته تبدیل به خونریزی شد  .

شما اکه امروز بتات انقدر پایین اومده ، نشونه خوبی نیس .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چرا ازمایش اولم بتام 91 بود, دومی 135  امروز دادم 35 بود  دارم سکته میکنم.  دکتر گ ...

بارداريت احتمالن شيميايي بوده عزيزم منم يه بار اين اتفاق واسم افتاد ...أنشالله ماه ديگه ميتوني اقدام كني و ني ني بياد تو دلت