2777
2789
عنوان

خواهرانه کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 34 پست
ممنونم عزیزدلم. حقیقتش الان دغدغه های فکریم بیشتره. ترجیح میدم اول یکم آروم شم بعد دوباره به ازدواج ...

نه گفتم که الان سریع ازدواج کن آشنایی اینا

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا چون اومدن و نشده آبروتون رفته؟ برای یه دختر هرمدل خواستگاری میاد .میفهممت سعی کن آروم باشی و ...

نه. چون 4 سال دوست بودیم میترسم آبروم بره. یا خواستگار دیگه ای اگه اومد متوجه این ماجرا بشه و بره. 

میدونم چون خودمم تو شهر کوچیکم.ولی مردم کلا حرفی برای گفتن دارن اگ از قضاوت ها می‌ترسی.یمدت میگن بعد ...

درسته حرفتون اما راستش دوست ندارم خانوادم متوجه بشن ما دوست بودیم. فکر میکردن خواستگار سنتیه. 

نه. چون 4 سال دوست بودیم میترسم آبروم بره. یا خواستگار دیگه ای اگه اومد متوجه این ماجرا بشه و بره.

ببین میفهممت.ولی این اتفاق نمیفته. تو فامیل ما یه دختره بود با همه بود بخدا.تهش رفت با پسر داییش که از همه چیز باخبر بود ازدواج کرد.نگران اینچیزا نباش رو خودت رو پیشرفتت کار کن

بله. با کمال پرویی خودشم تهدیدم کرد یا قبول میکنی یا آبروتو میبرم. از چشمم افتاده. تنها چیزی که میخو ...

عجب بابا

غلط اضافی کرده.بندازش تو آشغالی.

شهر دیگه جایی داری که بری؟

🦋✨

ممنونم عزیزدلم بابت دلداریت 🥲❤️چشم.

از حرف من بابت اون دختر خانوم هم ناراحت نشو.ولی واقعا دیگ همه می‌دونستن در این حد بود. کسی بخادت به اینچیزا فکر نمیکنه خواهرانه میگم قبل ازدواج پیشرفت کن بخدا حتی تو زندگی متاهلی هم بدردت میخوره.موفق باشی🥰

عجب باباغلط اضافی کرده.بندازش تو آشغالی.شهر دیگه جایی داری که بری؟

چشم. 

خونه عموم هست اما خجالت میکشم هر روز برم اونجا.

اگه بابام راضی شن میخوام خوابگاه بگیرم بعدش برم سرکار

لطفا برام دعا کنین 🥲❤️