2777
2789
عنوان

خواهرانه کمک کنین

149 بازدید | 34 پست

من یک رابطه 4 ساله داشتم که خانواده پسر با ازدواجمون مخالف بودن. به زور پسرشون اومدن خواستگاری و اونقدر بدرفتار کردن و من و خانوادمو تحقیر کردن که من دیگه گفتم نمیخوام. توی شهر کوچیکیم. ترس از آبرو داره منو میکشه. نگران ازدواجمم. الان 24 سالمه که تقریبا توی این سن اگه دختری تو شهرمون ازدواج نکرده باشه یعنی ترشیده ست. 4 سال خواستگارامو به بهانه های مختلف رد کردم و تهش این شد. واقعا سردرگمم. لطفا کمکم کنین بگین چیکار کنم. برای کار کردن قصد دارم برم یه شهر بزرگتر اما خانواده خیلی دو دلن و تقریبا میشه گفت راضی نیستن و به اصرارا و دعواهای من راضی شدن. تورو خدا یه سوره ای چیزی بگین بخونم آروم بگیرم. کارم جور شه برم شهر دیگه. آبروم حفظ شه. یه آدم درست سر راهم قرار بگیره برای ازدواجم. بگین چطوری این همه فکری که به سمتم هجوم آوردنو آروم و کنترل کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکسی ک خانوادت میگن ازدواج کن

الان دیگه خواستگار سنتی ندارم. هررررررر کس از آشناها و اطراف بوده رو رد کردم. دیگه آشناها نمیان سمتم. غریبه هم با کسی رفت و آمد نداریم که بخوان معرفی کنن. 

اگه طرف ۱۵ ۱۶ سال اختلاف سنی باهات داشته باشه اما شرایط مالی اخلاقی همه چیزش عالی باشه قبول میکنی

من سراغ دارم همچنین موردی رو و توی شهر کرج خونش کارش تهران خیلی هم می‌تونه کمکت کنه ببرتت اونجا کار کنی اینا و ازدواج قبول میکنی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

آقا پسره هم نشسته بودن توهین هایی که به شما میشد رو گوش میکردن؟

بله. با کمال پرویی خودشم تهدیدم کرد یا قبول میکنی یا آبروتو میبرم. از چشمم افتاده. تنها چیزی که میخوام اینه که فقط از سر راهم بره کنار و آبروم حفظ شه

خب حالا چون اومدن و نشده آبروتون رفته؟ برای یه دختر هرمدل خواستگاری میاد .میفهممت سعی کن آروم باشی و ...

ببین شهر کوچیک خیلی فرق داره موضوع جدیه

برات ایه الکرسی میخونممنم 7 سال منتظر یه آدم اشتباهی بودم هعییی الانم 27 سالمه

مرسی عزیزدلم 🥲 محتاجم به دعات

واقعا آدم دلش میسوزه برای عمرش. برای جوونیش. 

منم برای شما میخونم. ان شاء الله گرهی از کارتون باز شه ❤️

اگه طرف ۱۵ ۱۶ سال اختلاف سنی باهات داشته باشه اما شرایط مالی اخلاقی همه چیزش عالی باشه قبول میکنی

ممنونم عزیزدلم. حقیقتش الان دغدغه های فکریم بیشتره. ترجیح میدم اول یکم آروم شم بعد دوباره به ازدواج فکر کنم

ببین باهاش صحبت کن مورد خوبیه نخواستی هم نخواستی