2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بد با شوهرم

124 بازدید | 5 پست

با شوهرم دعوا کردیم سر مادرش 

منو زد   دوبار زد تو دهنم تو پام  منم هر از دهنم در اومد گفتم داشتم خفه میشدم ب خاطر اونا منو بزنه  خلاصه 

اومد تو اتاق گفت اصلا دیگه من نمیخوامت برو خونه بابات خونه بابام ی شهر دیگست بعدم  برم خونه بابام دیگه تمومه 

نمیدونم چیکار کنم داشت برام اسنپ میگرفت خودم زدم بیرون ن پول داشتم ن جا تو ی شهر تنها  این اتفاق ظهر برام افتاد بچها خلاصه اومد دنبالم که بیت ببرمت ترمینال منو برد ترمینال ماشین پیدا نشد بعذ برام اسنپ گرفت خیلی گریه کردم فک نمیکردم انقد بود نبود من براش فرق نکنه هرچی دلم خواست بش گفتم اونم برگشت اسنپو لغو کرد  گفتم من میرم امشب هتل  من امشب تو این خونه نمیمونم حوصله این خونه تورو ندارم مدارکمو خیلی راحت اورد ی چند بار گفت ‌نرو فلان ولی مدارکمو  حالا ب نظرتون واقعا برم هتل من فک نمیکردم انقد براش بی اهمیت باشم ولی انگار هستم  هتلم تو شهرمون خیلی گرونه پول دارم یعنی همون موقع ازش گرفتم برم ب نظرتون یا برم خونه؟

چند سالتونه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فقط داریم حرف شما رو میخونیم. 

خبر از کل ماجرا نداریم. 

نمیدونیم چقدر شما مقصری و چقدر همسرت! 

الکی زندگی رو خراب نکنیدـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

باید وقتی گفت برو بیرون اول صداشو ضبط میکردی بعدم میرفتی بیرون زنگ میزدی به پلیس گواهی کنه که بیرونت کرده. یا خودش میومد میزد زیر همه حرفاشو میگفت غلط کردم یا با همین ازش شکایت میکردی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.