2777
2789
عنوان

پشماااااممممم دیروز

145 بازدید | 15 پست

یکی از همکلاسیم ۱۵ سالشه میگفت با به مرد ۳۳ ساله نامزد کرده و منو تو عقدشون دعوت کرد (مرده یک بار ازدواج ناموفق داشته و یه بچه ی دوساله هم داره که دست زن قبلیشه) اصلا باور نمی کردم رفتیم طالار دیدم که مرده شرایط مالی خوبی داره پشمام ریخت هم پشمای من هم پشمای  مامانم یعنی چی این کار آخه من الان نمی دونم کیم چیم چند سالمه کجا دارم زندگی میکنم نمی دونم خوابم بیدارم بعد اون ازدواج کرده واقعا زشته این کارا پشمام ریخت خداییش 

البته ازدواجش مشکلی نیست هر وقت خواست  شرایطش و تو. خودش  دید میتونه ازدواج کمه هه ولی دیگه ۵ سال بیشتر فاصله سنی داشتن کودک همسایه و ایم غیر قانونیه حالا چطوری عقدش کردن و کسی چیزی نگفته در عجبم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو رسماً پدوفیله

پدوفیلیش جهنمه  یه بچه ی دوساله هم داره آخه قبلا زن داشته 🤣

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

پدوفیلیش جهنمه یه بچه ی دوساله هم داره آخه قبلا زن داشته 🤣

پدر و مادر دختره چجوری ادمایین؟فقیرن؟

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
پدر و مادر دختره چجوری ادمایین؟فقیرن؟

فقیر که نه نیستن متوسطن وضعیت مالی پسره  بهتر از اوناست خودشم روستا بودم سه ساله امدن شهر  یکمم پدر و مادرش پیرن  ولی به هر حال دلیل نمیشه که بچشون که تازه داره طمع زندگی و میفهمه رو بدن به مردی که دیگه کم کم باید البته دور از جون همه به فکر کفن و مرگش باشه  

فقیر که نه نیستن متوسطن وضعیت مالی پسره بهتر از اوناست خودشم روستا بودم سه ساله امدن شهر یکمم پدر ...

چرا اینقدر دخترشونو دست کم گرفتن که قبول کردن

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
چرا اینقدر دخترشونو دست کم گرفتن که قبول کردن

دوستم خودش میگفت خواستم قبول کردن 

یه جارو بیارم پشم هارو جمع کنم😂🪠🪠🪠🪠

چشم الان میارم 🤣