2777
2789
عنوان

از مزایا و معایب عروس اول بودن

3746 بازدید | 113 پست

من عروس اولم.شوهرم فرزند بزرگ خانواده است.البته جاریم یه سال ازم بزرگتره.خانواده شوهرم منو خیلی دوست دارن ولی کوچیکترین کارم رو حرف درمیارن درحالیکه نسبت به جاریم اصلا اینجوری نیستن کلا به اون کاری ندارن عرچی بخره بپوشه ولی من کوچیکترین حرفم یه بحث طولانی پشتشه به نظر من توقع همیشه از عروس بزرگ بیشتره.شماهم اینجورید یا فقط منم

عروس اولم ولی جاری ندارم هنوز 

خودت رو دادی عزیزم من رو نمسدم جرات دخالت ندارن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

به نظر من به اول دومی ربط نداره

چون خیلیا رو دیدم عروس اولشونو دوست دارن خیلیا عروس بعدیارو دوست دارن

بنظرم فقط رفتار خود عروس مهمه

بعضی احتراما هم از سر ترسه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عروس اولم ولی فعلا جاری ندارم...آره از عروس و پسر بزرگتر همیشه انتظار دارن خیلیم دارن

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

منم عروس اولم همش ازم توقع دارن جاریم ازم بزرگتره اما عروس دومه.واسه بچه دار شدن انقدر اذیتم کردن هی میگفتن بچه بیار بچه بیار الان اون یکی عروسشون ده ساله بچه نمیاره میگه زوده.

lets go
عروس اولم ولی جاری ندارم هنوز  خودت رو دادی عزیزم من رو نمسدم جرات دخالت ندارن

مثلا اونا التماس میکنن بیایید باهم بریم شمال ولی مادرشوهرو پدرشوهرم یه بهانه ای میارن نمیرن.ولی ما همیشه دوست داریم دوتایی بریم مسافرت هروقت میریم مسافرت قیافه میگیرن

انتظار زیاد زیاد زیاد

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

فکر میکنم رفتار ادماست که باعث میشه برخوردها متفاوت باشه البته نظر منه چون من خودم عروس دومم عروس اول فوق العاده سرده با خونواده خودش زیاد راحته تا با خونواده همسرش ولی من برعکس اونم با خونواده نامزدم خیلی راحتم ارتباطمونم خوبه ولی از جاری بزرگم همه میترسن چون میگن ممکنه عکس العملی نشون بده که ناراحتمون کنه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫