من عروس اولم.شوهرم فرزند بزرگ خانواده است.البته جاریم یه سال ازم بزرگتره.خانواده شوهرم منو خیلی دوست دارن ولی کوچیکترین کارم رو حرف درمیارن درحالیکه نسبت به جاریم اصلا اینجوری نیستن کلا به اون کاری ندارن عرچی بخره بپوشه ولی من کوچیکترین حرفم یه بحث طولانی پشتشه به نظر من توقع همیشه از عروس بزرگ بیشتره.شماهم اینجورید یا فقط منم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عروس اولم ولی جاری ندارم هنوز خودت رو دادی عزیزم من رو نمسدم جرات دخالت ندارن
مثلا اونا التماس میکنن بیایید باهم بریم شمال ولی مادرشوهرو پدرشوهرم یه بهانه ای میارن نمیرن.ولی ما همیشه دوست داریم دوتایی بریم مسافرت هروقت میریم مسافرت قیافه میگیرن
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
فکر میکنم رفتار ادماست که باعث میشه برخوردها متفاوت باشه البته نظر منه چون من خودم عروس دومم عروس اول فوق العاده سرده با خونواده خودش زیاد راحته تا با خونواده همسرش ولی من برعکس اونم با خونواده نامزدم خیلی راحتم ارتباطمونم خوبه ولی از جاری بزرگم همه میترسن چون میگن ممکنه عکس العملی نشون بده که ناراحتمون کنه
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫