2777
2789
عنوان

از کربلا امام حسین برام آبگوشت فرستاده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
بخدا همینو خودم تو خواب فکر کردم این چجور اومده نریخته

نوش جونت عزیزم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا همینو خودم تو خواب فکر کردم این چجور اومده نریخته

ابگوشت از ظهر بمونه  شب به زور میشه خورد 

چطور ابگوشت از کربلا برات اوردن خراب نشده تو این گرما طعمش تغییر نکرده

پیج 

خواهر شوهرم دو هفته پیش کربلا بود برام آورده بود در حالیکه خانواده شوهرم هیچی برام نیاوردن

الاهی عزیزم نوش جونت.گوشت بشه لپ نی نی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

الهی گوارای وجودت 

استارتر 

یعنی امام حسین ما رو حس میکنه؟

یعنی میبینن ما رو؟

آخه چرا من هر چی صداش میزنم جوابمو نمیده

الان منکه بابا ندارم 

دلم میخواد بغلم کنه مثل بابام 

چرا هیچوقت جوابمو نمیده

عه همه فکر کردیم واقعی برات آوردن ایشالا که امام حسین واسطه ای بشه به همه خواسته های کوچیک و بزرگت ب ...

ممنونم عزیزم همچنین شما انشالله که خدا حاجت شمارم بده عاقبت بخیر بشی به هر خواسته ای که داری برسی