2777
2789
عنوان

مثال های از اثر مار کبری

86 بازدید | 10 پست

چیزی درمورد اثر مار کبری میدونید مثالی ازش 

مثل توری برای پشه بند و استفاده چک لیست برای کاهش مرگ و میر به خاطر مالاریا که وارونه شد و مردم از این توری برای چیزهای دیگه استفاده میکردند مثل صید ماهی درهرایام

و استفاده آن برای لباس عروس و حصار برای پرورش مرغ واین باعث شد اثر مالاریا بیشتر باعث مرگ و میر بشه و چک لیست رو به اشتباه تیک میزدن

کل اقوام پدر و اقوام شوهر=یک نمونه مثال بارز از مار کبرا

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل اقوام پدر و اقوام شوهر=یک نمونه مثال بارز از مار کبرا

اثر مار کبری با خود مار فرق داره 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اثر مار کبری یعنی وقتی یه اقدام درست یا راهکار خوب، به خاطر واکنش یا رفتار غیرمنتظره مردم، نتیجه برعکس بده. مثلاً مثل همون داستان توری پشه‌بند که به جای استفاده درست، مردم ازش واسه کارای دیگه استفاده کردن و بیماری مالاریا بیشتر شد. یا وقتی چک‌لیست پزشکی به جای کمک، به خاطر پر کردن غلط، باعث اشتباه میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظرم گیاهخواری یه نمونه میتونه باشه چون خیلی افراد برای کاهش مرگ حیوانات فقط گیاه میخورن ولی نتایج خوبی تا الان نداشته بلکه باعث کم خونی و انواع بیماری و ضعف بدن گیاهخواران شده همچنین قیمت سبزیجات بالاتر رفته

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

استفاده آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت و نتیجه برعکس اون ایمن شدن بدن در مقابل اون بخاطر افزایش بی رویه از اون 

مثل پلیس پیشگیری از بی حجابی ( گشت …) نتیجه معکوس اون بخاطر نوع برخورد  غلط با افراد