2777
2789

بچه ها گودی زیر چشم دارم با خواب مناسب آب زیاد و مرطوب کننده فرقی نکرده 

خط لبخند هم خیلی اذیت م می کنه 

به نظرتون عیبی نداره برم فیلر بزنم خواهرم میگه نه چشمت بعدا پلک ش میافته 

دستمزد هم دکتر متخصص پوست ۲ تومن گفته تهیه فیلر با خودمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره دکترش خوب باشه یا نه و اینکه به نظرم خیلی زوده ۲۳سالگی ...من مامانم بوتاکس تزریق کرد ی دکتر پوست با تجربه هم واسش انجام داد اما پلکش بدجور افتاد بماند که من چقدر حرص خوردم و غصه خوردم تا اوکی شد ولی هنوز بعد مدت چندماه بوتاکس ها یه ناحیه از پیشونیش جمع شد انگار ورم کرده....

بستگی داره دکترش خوب باشه یا نه و اینکه به نظرم خیلی زوده ۲۳سالگی ...من مامانم بوتاکس تزریق کرد ی دک ...

دکترش کلا تخصص داره توی فیلر ردن خیلی بهش اعتماد دارم فقط برای چشم های نازنینم میترسم بعدا مشکلی پیش نیاد🥲

بسوز پدر بی پولی

خوشبحال اونایی ک ژن خوب دارن خوشگلن

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋