2777
2789
عنوان

این بچه مدرسه ایا تو نی نی سایت چیکار میکنن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
چون بچه مدرسه ای ام😔😂دوازدهمم

الهی 😍 موفق باشی عشقم

من الان یکی از حسرتام اینه جای تو باشم بشینم کنکورو بکوب بخونم ی رشته خوب قبول شم

که الان با سی سال سن منتظر ازمون استخدامیا نباشم🥲 دوران کنکور همش دوس پسر بازیو چت رومو گوشی بازی بدبختم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچکترینشون ۱۸ سالشهالانم بخاطر شرط معدل حتی خانم ۳۰ ساله هم امتحان دینی میده اگه بخواد کنکور بده

موقعیت : وقتی دارای آگاهی لازم برای نظر دادن هستید👌

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

موقعیت : وقتی دارای آگاهی لازم برای نظر دادن هستید👌

فدای شما😘♥️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

واقعا آفرین ب پشتکارشون 🥲

دقیقا همینطوره عزیزم پشتکار خیلی خوبی دارن با توجه به قوانین جدید🌱

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الهی 😍 موفق باشی عشقممن الان یکی از حسرتام اینه جای تو باشم بشینم کنکورو بکوب بخونم ی رشته خوب قبول ...

اشکالی نداره فدا سرت راه موفقیت بازم داری خب🥲 ولی جدی بعضی وقتا من حس میکنم عشق و حال رو شماها کردین 

چیه چهار ساله کارم همین درس خوندنه همه رو از خودم دور کردم نه رفیق دارم نه رلی نه خانواده خوبی نه فامیلی بعضی وقتا فک میکنم زیادی اسکل بازی در آوردم ولی خب :)

اکثریتمون هم بخاطر همون میایم اینجا من به شخصه هیچکسمو ندارم و آدمای اینجا زیادی بهم آرامش میده

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اشکالی نداره فدا سرت راه موفقیت بازم داری خب🥲 ولی جدی بعضی وقتا من حس میکنم عشق و حال رو شماها کردی ...

بخدا بهترین سالارو داری زندگی میکنی الان تنها دغدغت درسه  هرچی سن بره بالاتر دغدغه و چالشا بیشتر میشن 

اگه الان بتونی از وقت و فرصتت درست استفاده کنی پنجاه درصد دغدغه های ده سال بعدو نداری

عزیزم حالم خوب نی برو تاپیک قبلمو بخون بخدا انقد داغونم حتی نمیتونم یصفحه بخونم

گلم ادم بعضی روزا حوصله هیچکاریو نداره، اما گاهی مجبوری که اون کارو به سرانجام برسونی

الان میدونم چون ی کار نکرده داری پس ذهنت مضطربی و برای فرار از اون اضطرابه ممکنه هرکاری بکنه ب جز اینکه اون کار اصلیو انجام بدی مثلا پناه ببری ب گوشی

ب فیلم دیدن یا هرکاری

الان گوشیو بزار کنار و فقط ب خودت بگو باید اینو تموم کنم