2777
2789

من زیر پوشش بیمه خانوادمون هستم و حقوق بازنشستگی پدرمم برامون واریز میشه که سهم من ۲۵ درصدش هست

حالا جایی که کار میکنم رئیسم میخواد بیمم کنه من بهش گفتم میترسم حقوقمو قطع کنن واسه همین نمیدونم بیمه شدن به نفعمه یا نه گفت اگه بیمه نمیخوای حقوقتو افزایش میدم البته هنوز صد درصد جواب ندادم میشا راهنماییم کنین بهترین کار چیه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
شرایط تو خوب فرق میکنه تا کی قراره حقوق پدرت رو بگیری؟ بلاخره ازدواج میکنی

معلومم نیست تا کی قراره کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی تا آخر بازنشستگی کار می‌کنی و بیمه هستی بیمه کن در کل جای دیگه هم بخای استخدام شی سابقه ب ...

والا مشخص نیست ولی اگه ازدواج کنم دیگه دوست ندارم شغلمو ادامه بدم اگه بخواد بیم کنه هم نهایتا دو یا سه سال دیگه باشم

معلومم نیست تا کی قراره کار کنم

تو ازدواج کنی حقوق پدرت قطع میشه قرار نیس هیچوقت اردواج کنی؟ فکر کن ازدواج کردی یا هم ازاصه حقوق رو بگیر ولی خرج نکن یه چی بخر باهاش عوض بیمه پشتوانت باشه

افزایش حقوق رو بگیر ولی خرجش نکن نگه دار هرچند وقت یه بار یه تیکه طلایی بگیر عوض بیمه پشتوانت باشه

خودمم به پول بیشتر نیاز دارم میتونم باهاش پس اندازی چیزی کنم

تو ازدواج کنی حقوق پدرت قطع میشه قرار نیس هیچوقت اردواج کنی؟ فکر کن ازدواج کردی یا هم ازاصه حقوق رو ...

آره اون موقع همه حقوق میمونه برای مامانم تنها 

والا مشخص نیست ولی اگه ازدواج کنم دیگه دوست ندارم شغلمو ادامه بدم اگه بخواد بیم کنه هم نهایتا دو یا ...

حقوق پدرت چقدره ک بهت میدن؟؟ اگر نسبتا زیاده با بیمه شدن قط میشه 

و اینکه میگی دو س سال بیشتر کار نمیکنی رد نکن

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

پس به فکر بیمه نباش پول رو بگیر بیمه برای دراز مدت خوبه

خودمم میگم از کجا معلوم تا ۳۰ سال دیگه بتونم کار کنم و بیمه بریزم برای خودم از طرفی اگه بیمه بشم مقداری از حقوق دریافتی و یارانمون هم قطع میشه چون تو خونمون دو نفر شاغل داریم نمیخواموخانوادمو تو سختی بزارم

حقوق پدرت چقدره ک بهت میدن؟؟ اگر نسبتا زیاده با بیمه شدن قط میشه و اینکه میگی دو س سال بیشتر کار نمی ...

حقوق پدرم به حساب مادرم واریز میشه که صرف مخارج خونه میشه میترسم بیمه شم قطعش کنن و خانوادم اذیت بشن