2777
2789
عنوان

از دست خانوادم اعصابم خرابه

295 بازدید | 32 پست

من دو. هفته دیگه زایمانمه شوهرم با خانوادم قطع ارتباطع خونه بابام با ما دو ساعت فاصله داره من با این وضع نمیتونم خودم برم بعد هی بهم میگن بیا سر بزن بیا سر بزن یعنی شده کابوس برام شوهرمم هی امروز فردا می‌کنه اونام هی زنگ میزنن بیا سر بزن خو من با این وضعم سر چی بزنم چرا ولم نمیکنن اگه بفکرم بودن یه جوراب برا بچم می‌خریدن اونوخت هی میگن بیا سر بزن آخه با این شکم کجا برم ازین طرف شوعرمم عصبیم کرده شب میگه صلح می‌برمت صبح میگه ظهر ظهر میگه عصر اومام هی زنگ میزنن چرا نمیای من قبلا خودم میرفتم ولی الان با این وضع نمیشه چرا منو درک نمیکنن 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ماه آخره میترسم برم جایی حالم بد شه تو راه و...

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اصلا لازم نیست بری با این وضعیت. بمون بگو هر کی دلش تنگ شده بیاد پیشم . با همسرت حرف بزن دو روز دیگه که بچه دنیا بیاد میخوای دست تنها چکار کنی مادری کسی لازمه کمکت کنه  نمی‌خوان بیان پیشت؟

جوابشون رو کمتر بده

و نیاز نیست به شوهرت هم بگی که بخواد امروز فردا کنه

فقط به فکر سلامتی خودت و بچت باش

گوشیتم سایلنت کن

شرمنده اینو میگم

اما اون خانواده باید بیان دیدن تو یا بیان ازت مراقبت کنن یا به قول خودت وسیله ای چیزی برات بخرن 

وگرنه این که تو بری بهشون سربزنی چه به درد تو میخوره

یعنی شما رسم ندارین مادر عروس برای بچه اول سیسمونی بخره ؟ 

از دست خانوادت ناراحت نباش ، اونا دوستت دارن و میخوان ببیننت ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

خوب بهشون بگو احتمال داره هر لحظه درد زایمانم شروع بشه جرعت نمیکنم از خونه بیام بیرون کمی باید رعایت تو رو بکنن همین که زنگ میزنن میبینن حالت خوبه کافیه بزارن سرت تو زندگیت باشه باعث نشن بهت استرس وارد بشه