2777
2789

دیگه بریدم .

از دست این شوهر و خانواده ش روانی شدم .

بخدا بیماری اعصاب گرفتم ، اصلا نمیدونم چه مرگمه دست و پام میلرزه .

امروز متوجه شدم یکی از وسایل برقی مون خراب شده .

بعد به شوهرم گفتم و ناراحت شدم .

اونم گفت اشکال نداره ، درستش میکنم ، ولی این جهیزیه ی داغون توعه .

منم گفتم بس کن همش میگی جهیزیه ، تا ۱۰ سال دیگه م میگی جهیزیه ت بَده .

بعدش گفتم به هیچکس هیچی نگو .

اونم گفت من هیچی پنهون نمیکنم از پدرومادرم .

اینم بگم پدرومادرش بشدت بدجنس و بد دهنن .

منم گفتم بقرآن قسم چیزی بهم بگن ، جوابشونو میدم .

شوهرمم یدونه خوابوند زیرگوشم بعدش گفت تو بی احترامی میکنی .

منم واقعا دارم خُرد میشم ، تو این زندگی خیلی بدبختی کشیدم ، بخدا پیرشدم با اینکه تازه عروسم .

بعدشم گفت گمشو بیرون از خونه م .

منم تصمیمم رو گرفتم ، بلند شدم زنگ بزنم پدرم .

گوشیمو نمیداد ، وحشی یه یا گلومو میگرفت یا بدنمو سفت میگرفت نمیذاشت .

یهو زد به سرش میزد به سر و صورت خودش ‌.

منم یلحظه وحشت کردم ، گفتم نزن نزن .

دیگه میگفت من دوستت دارم ، نمیزارم بری .

منم همچنان غم و گریه .

بعد نیم ساعت اومده برای رابطه ، بزور مجبورم کرد و رفت .

من متوجه ی احساس این مرد نمیشم، بخدا گیج شدم چیکار کنم ؟ کم آوردم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

منم دارم میمیرم. 

ایشالله ک مشکلت حل میشه ترو خدا تو ام برام دعا کن من واقعا حل نشه تنها راهم مرگه

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین مشاوره تا مشکلات عمیق تر نشدن

بخدا نمیدونم چیکار کنم ، روانی شدم ، کم آوردم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بخدا نمیدونم چیکار کنم ، روانی شدم ، کم آوردم

دوست منم همینجوره دیروز میگفت یکی شعله های گازم با یخ ساز یخچال خراب شده ب شوهزم گفتم درست کن میگه من پول بابت جهیزیه داغون تو نمیدم دوستمم دو روزه قهره باهاش میگه تو تخت پیشش نمیخابم میام تو هال میخابم بهش گفتم من چیزی نمیگم ک نفت بریزم رو اتیش سعی کنین با هم برین مشاوره بعدم بهش گفتم با سیاستو این داستانا روالش کن با تندی بهش نگو فلان چیزو درست کن با روی خوشو قربون صدقه بگو درست کنه ک گارد نگیره امیدوارم مشکل شما ام حل بشه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐