2777
2789
عنوان

فیلم و سریال رایگان

102 بازدید | 23 پست

برنامه ای هست که بشه باهاش انیمیشن و سریال رایگان ببینیم؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای انیمیشن و انیمه هم ربات تلگرامی انیموشن آرت

ممنونم عزیزم 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

سلام 😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام 😻

یاخدااااااااا

قلبممممممم وایستاد 

اوری خوشگلمممممم 

چطوری دختر خوبی   

وای دلتنگ شدم برای اون روزا   

یاخداااااااااقلبممممممم وایستاد اوری خوشگلمممممم چطوری دختر خوبی وای دلتنگ شدم برای اون روزا

عزیزززززززم 😻😻😻😻😻

قربونت برم ، منم دلتنگ شدم ... یادش بخیر 🥲

خوبم خداروشکر . تو چطوری ؟؟؟؟؟؟ 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزززززززم 😻😻😻😻😻قربونت برم ، منم دلتنگ شدم ... یادش بخیر 🥲خوبم خداروشکر . تو چطوری ؟؟؟؟؟؟

منم خوبم ،،  

دورت بگردم   وایستا ببینم خود خودتی     

کجای ،چه خبر  بابا و فرشته و بقیه خونواده خوبن؟ 

از بچه ها چه خبر 

کجایی اینجا یا مامی سایت؟

منم خوبم ،، دورت بگردم وایستا ببینم خود خودتی کجای ،چه خبر بابا و فرشته و بقیه خونواده خوبن؟ ...

قربونت آره خودمم 😹😹

فرشته هم خوبه مرسیییی . بابامم فراموشی گرفته به سختی ما رو یادشه . تو خونه نمیتونیم تنهاش بذاریم و هر روز با خودمون میبریم سرکار 

من هم اینجام هم سایت مادران

قربونت آره خودمم 😹😹فرشته هم خوبه مرسیییی . بابامم فراموشی گرفته به سختی ما رو یادشه . تو خونه نمیت ...

الهی بگردم 

فراموشی چرا؟

اون وقتها یادمه بابات سرحال بود ، هنوز سرکار می‌رفت 

آلزایمر داره؟ 

بابای منم فوت شد