2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین تایپیکم

89 بازدید | 14 پست

بچها من و پسر داییم همو خیلی دوست داریم از بچگی باهم بودیم خانوادمون در جریان بودن چند بار اومدن خاستگاری بابام قبول نکرد نمیتونیم از هم جدا بشیم ۲۰ سالمه و اون ۲۴ سالشه دیشب باهم دعوامون شد اومد دم درمون دادو بیداد کردن بابام رفت داخل کوچه باهم بحثشون شد خواهرمم امروز رفته شکایت پسر داییمو کرده

احتمال داره که دادگاه منو پسر داییمو بخواد و بفهمه همو دوست داریم اما بابام و کل خانوادم نمیزارن و سنمون قانونی هست مارو عقد کنه؟؟؟😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعاخانواده صلاح بچه هاشونومیخوان

بخدا که بابام هیچی حالیش نیس بابام فقط چشمش پول رو میبینه از همه چیز مهم تر براش پول داریه😭😭😭

بابام قلبش سنگه چون داره میبینه منو پسرداییم چند ساله داریم زجر میکشیم اما فقط میگه نه😭

عزیزم میدونم عاشقی دلت گیره اما وصلتی که با دعوا و تشنج سر بگیره زیاد پایدار نمیمونه تجربه اینو بارها بهم ثابت کرده 

اگه واقعا همدیگه رو دوست دارین یه مدت صبر کنید آبها که از آسیاب افتاد بزرگتر ها رو راضی کنید بعد ازدواج کنید

عزیزم میدونم عاشقی دلت گیره اما وصلتی که با دعوا و تشنج سر بگیره زیاد پایدار نمیمونه تجربه اینو باره ...

بابام و خواهرم هیچ جوره راضی نمیشن

کل فامیلمونم میونه هم ریزی میکنن ک کارمون نشه 😭😭

کاش منم مثل بابام جای قلب توی سینم سنگ بود😭😭😭

فکر نمیکنم این جریانات باشه...هر دادگاهی جداست...و اگر شما همچین حقی میخواید باید جدا شکایت کنین...پسر که اجازش دست خودشه.

ولی قبل از تمام اینها...با مردی که میاد دم خونتون به داد و بیداد...با وجود دونستن ناراضی بودن پدرتون از این وصلت...یکم زیاده روی نیست؟...فکر نمیکنی واکنش تندی داشته؟...

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

بابام و خواهرم هیچ جوره راضی نمیشنکل فامیلمونم میونه هم ریزی میکنن ک کارمون نشه 😭😭کاش منم مثل بابا ...

نمیدونم چی بگم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه ولی اینو از منی که گذشته بسیار پر فراز و نشیبی داشتم و الان ازدواج کردم یه بچه دارم بشنو

ازدواج یک پروسه بسیار پر چالش و پیچیده ای هست که فقط عشق کافی نیست 

تو هم به خانواده احتیاج داری هم به یک فکر آروم هم اینکه وقتی پا میزاری تو زندگی نباید هیچ حاشیه ای داشته باشی چون بعد ازدواج اینقدر چالش و جریان برات اتفاق میوفته که باید با ذهن باز بری جلو نه مشغولیت ذهنی

فکر نمیکنم این جریانات باشه...هر دادگاهی جداست...و اگر شما همچین حقی میخواید باید جدا شکایت کنین...پ ...

اما این اواخر خیلی دعوا میکردیم چون خیلی تلاش برای راضی کردن بابام کردیم اما جواب نداد صبرمون تموم شده دیگه خسته شدیم بخاطر همین تن تن پیله میکنیم بهمدیگه دعوای الکی میکنیم بابام فقط میگه پول پول پول همین میگه فقط آدم پول دار افغانی باشه ببرنت یه شهر دیگه ولی پول دار باشه 😭