2777
2789

بعد میان اینایی که مهاجرت کردنو و اونجا درس میخونن رو مسخره میکنن که آره عرضه کنکور دادن نداشتی

با پول خانواده رفتی

اگر ایران میموندی هیچی نمیشدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا فقطچرت میگن مردم 

بعدم پول پدرشم باشه پول پدر نعمتیه که خدا داده دوس داره استفاده کنه بقیه رو سننه 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

کاش من پول داشتم میرفتم تمام دنیا مسخره ام میکردن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

والا کسی که میره کشور دیگه درس میخونه بنظرم بی عرضه نیست 

عاقل و از پول پدر مادر درست استفاده میکنه 

عمرشو اینجا برای کنکور حروم نکرده 

از طرفی باید زبانشون در سطح عالی باشه چون اکثرا دانشگاه ها ب زبان انگلیسی یا زبان رسمی خودشون صحبت میکنن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اره والا فقطچرت میگن مردم بعدم پول پدرشم باشه پول پدر نعمتیه که خدا داده دوس داره استفاده کنه بقیه ر ...

بیا کامنتای پستای دانشجوهای پزشکی که خارج درس میخونن رو ببین

یعنی تحقیررر در حد المپیک

پسر عمه ام اینجا دوتا مطب داشت دندون پزشک بود مهاجرت کرد بدون کمک خانواده درس خونده بود .پسر خواهرشوهرم نخبه بود مهاجرت کرد آمریکا اونجا ژنتیک میخونه شوهر خواهرشوهرم یه معلم معمولی یه خونه تو روستا دارن پس نمیشه گفت طرف چون پول داشته یا تنبل بوده مهاجرت کرده .رفته دنبال ارزوهاش

والا کسی که میره کشور دیگه درس میخونه بنظرم بی عرضه نیست عاقل و از پول پدر مادر درست استفاده میکنه ع ...

اصلا نمیدونن آیلتس چیه تافل چیه زبان چیه همین جوری یه چیزی یاد گرفتن طوطی وار حرف مفت میزنن

دو کلمه نمیتونن انگلیسی صحبت کنن به بچه ای که زبان آلمانی یاد گرفته میگن بی عرضه

پسر عمه ام اینجا دوتا مطب داشت دندون پزشک بود مهاجرت کرد بدون کمک خانواده درس خونده بود .پسر خواهرشو ...

یه عده میگن چون طرف ایران نمونده کنکور بده و برای کنکور خودشو بیچاره نکرده یعنی بی عرضه س

یعنی افق دیدشون از موفقیت همین قدر محدوده

بلا استثنا همشون از روی حسادت این حرف میزنن خواهر برادر من مهاجرت کردن با کلی سختی که برن تخصص اونور بگیرن بدون حمایت مالی از طرف خانواده

بعد اونوقت یه عده میان میگن چرا رفتن همینجا مگه چش بود که ادامه ندادن حالا رفتن اونجا میفهمن که خبری نیست

حاضرم قسم بخورم که منتظرن شکست و زمین خوردشون ببینن انشالله که موفق میشن و چشاشونم در میاد

اصلا نمیدونن آیلتس چیه تافل چیه زبان چیه همین جوری یه چیزی یاد گرفتن طوطی وار حرف مفت میزنندو کلمه ن ...

اون شخص خارج از ایران و توی دانشگاه فلان کشور درس میخونه و همون قدر زحمت میکشه که یه دانشجو تو ایران 

خیال میکنن مهاجرت یعنی آسودگی و بدون زحمت مدرک گرفتن