یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعدم پول پدرشم باشه پول پدر نعمتیه که خدا داده دوس داره استفاده کنه بقیه رو سننه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پسر عمه ام اینجا دوتا مطب داشت دندون پزشک بود مهاجرت کرد بدون کمک خانواده درس خونده بود .پسر خواهرشوهرم نخبه بود مهاجرت کرد آمریکا اونجا ژنتیک میخونه شوهر خواهرشوهرم یه معلم معمولی یه خونه تو روستا دارن پس نمیشه گفت طرف چون پول داشته یا تنبل بوده مهاجرت کرده .رفته دنبال ارزوهاش