2777
2789

قبلا سرطان داشته و عمل کرده حدود ده سال پیش،الانم قرص میخوره،به من بیاحترامی میکنه،جواب سلام نمیده،دستمو میبرم جلو دست نمیده،حتی یه بار جلو شوهرم بهم سیلی زد،شوهرم میگه نه مامانم مریضه عمل شده قرص میخوره دست خودش نیست حواسش نیست.

منم گفتم اگه حواسش نیست چرا خواهرزادشو نمیزنه خواهرشو نمیزنه،به من میرسه فقط مریضه و حواسش نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرطان داشته آلزایمر که نداشته!خودت جوابشو بده چرا به دهن شوهر نگاه میکنی؟

شوهر من همون اول گفت هر کی هر چی بهت گفت خودت جوابشو بده حالا میخواد مادر و خواهر من باشه یا غریبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کم کردن ارتباط و خلاص شوهر منم دقیقااا همین مدلیه ، منم رابطمو کم کردم ، خودمو راحت کردم

نمیزاره میگه بااااید حتما ماهی یه بار بریم خونش تو نیای بریم من مامانمو دعوت میکنم بیاد

عزیزم باهاشون رفت و امد نکن،متاسفانه همه مردا خیلی خیلی معذرت میخوام گه خور خونواده هاشون هستن،ننه باباشون علنا بی احترامی میکنن ولی شوهره منکر میشه،تنهاکاری ک میشه باادم بیشعور بکنی اینِ ک رفت و امدتون رو خیلی خیلی محدود بکنین

بگو فقط برا من حواسش نیست ،چرا بقیه رو نمیزنه ،چرا به بقیه حرفی نمیزنه ؟

بگو احترامش واجبه ولی از این به بعد هر کی هر طور رفتار کرد منم مثل خودش رفتار می کنم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

عزیزم باهاشون رفت و امد نکن،متاسفانه همه مردا خیلی خیلی معذرت میخوام گه خور خونواده هاشون هستن،ننه ب ...

منم خیلب دلم میخواد نرم ولی شوهرم میگه باید یه بار بریم توام نیای من مامانمو میارم

شوهر من نمیزاره خب

یعنی چی نمیزاره ؟یعنی دم دهنت میگیره که حرف نزنی؟🫠

همون موقع که زد تو صورتت کلا باید دیگه قطع ارتباط میکردی میگفتی نه بیا خونم نه میام خونت ،پسرت خیلی دوست داره میاد سر میزنه بهت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤