2777
2789

تو حموم بودم درو هم قفل کرده بودم پسر ۵ ساله ام یواشکی درو باز کرده رفته بیرون مستقیم رفته خونه عموش جاریم زنگ زود زنگ زد گف اومده اینجا نترس ..میدونس دختر عموها و پسر عموهاش اونجا جمعن هی میگف منم برم گفته بودم عصر میبرمت ..بار اولشه میترسم عادت کنه ..تو این ساعت هیچکس بیرون نیس چرا نترسیده آخه..هرچقد ب جاریم گفتم بیارش گف بزار بمونه خیلی عصبانی هستی ..بنظرتون اومد چیکار کنم😡😢

❤❤🐥🐣

جدی جدی دعواش کن شل بگیری بازم میره 

بعدا پشیمونی ب بار نیاد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من جوش میاوردم 

ادم میمونه چی بگه 

نه بزن نه دعوا کن خیلی جدی و قاطع برو‌دنبالش و‌بهش بگو به خاطز کاری که کردی حق نداری اینجا باشی من که گفتم خودم میبرمت 

برش دار بیارش 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هیچی بهش نگو نزنش دعواش نکن 

بگو چرا به حرف مامانی گوش ندادی

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

دعواش نکن تو روت وایمیسه خیلی منطقی یه نصیحت ریزکن بذارپدرش مفصل باهاش صحبت کنه معمولا پسربچه ها الگواصلی شون پدره و خیلی خیلی حرف باباروقبول دارن 

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم