2777
2789
عنوان

دیدگاهتون برام مهمه

79 بازدید | 15 پست

من ۱۸ سالمه تقریبا یک ماه دیگه درسم تموم میشه و دیپلم میگیرم رشتمم تجربیه

درسم خوب بود یعنی همش در حال درس خوندن بودم با معدلای خوب ...اما به خاطر یه سری مشکلات تمام انگیزه ام رو از دست دادم 

علاوه بر اون هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم و کلا تستی کار نکردم از وقتی ام امتحانات نهایی شده خیلی رقابت سنگین و امتحانا سخت شدن 

از طرف دیگه درامد خیلی برام مهمه 

یعنی اگه قرار باشه زیر شاخه ای از رشته تجربی و شغلی در رابطه با درس داشته باشم درامدم به خاطر درامدشه 

و اینکه کلا از محیط بیمارستان و اینا زیاد خوشم نمیاد اون حجم غم و ناراحتی و درد و فشار زیاد رو دوست ندارم 

دوست دارم شغلم شاد باشه حال خوب داشته باشه 

آرایشگری... طراحی لباس ...عکاسی... مربیگری  این چیزارو دوست دارم و تصمیم دارم که از تابستون شروع به یاد گیریشون کنم

اما از اینکه دانشگاه نرم میترسم 

میترسم توی شرایط زندگی و اینده ام تاثیر بزاره 

دیدگاهتون نسبت به کسی که دانشگاه نرفته باشه چیه؟

به نظرتون کارم درسته یا نه؟

ببخشید طولانی شد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدگاه بدی ندارم بهشون عزیزم 

ولی یه بار یکی از فامیلامون خیلی رک برگشت گفت الان کمترین کاری که به عنوان یک خانوم میتونیم انجام بدیم اینه مدرک دانشگاه داشته باشیم (من موافق حرفش نیستم)

ولی بنظرم برو چون دانشگاه یک محیطی هست که علاوه بر درس خوندن توش میتونی کلی تجربه مختلف کسب کنی 

اگر کنکور نتونستی دولتی بیاری آزاد زبان حسابداری یا هرچی دوست داری بخون

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بنظرم دانشگاه اصلا مهم نیس مهم مهارته که تو هر رشته ای که دوس داری کسب کنی من خودم قبل دانشگاه خیاطی میکردم به طور حرفه ای ولی رفتم دانشگاه رشته اقتصاد خوندم الان مدرکم اصلا به کارم نمیاد بنظرم اشتباه منو نکن وقتتو برا علاقه ات بذار نه صرفا دانشگاه 

به نظرم برو فیزیوتراپی اگه درست خوبع بعد از این کارها هم بگن

واقعا الان تو این شرایط رسیدن بهش خیلی سخته و هردوش کنار هم که دیگه خیلی سختره 🥲

قبول شدن فیزیوتراپی الان هم سطح پزشکی و حتی سختر از اونه

اگر دوست داری مربی باشگاه بشی میتونی تربیت بدنی آزاد بری و بعدش مربی بشی 

ولی بنظرم در آمد لاین های آرایش گری از همه شون بیشتره 

مثلا یکی از دوستای من اول دبیرستان بودیم بافت مو انجام میداد کم کم کوتاهی مو یاد گرفت بعد مژه و ... و  وقتی هم که ما کنکور دادیم و منتظر نتیجه بودیم اون سالن شو افتتاح کرد

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

مرسی از نظرت 💕از لحاظ مالی شرایط ازاد رفتن ندارم

باشه عزیزم آزاد هم هزینش خیلی بالاست 

میتونی یک کار دیگه هم بکنی ... کنکور ریاضی بدی چونکه متقاضی ریاضی خیلی کمه 

شنیدم طرف برگه کنکور و حالی تحویل داد حسابداری قبول شد

مرسی که نظر دادی🤍الان پشیمون نیستی؟

والا از دانشگاه رفتن پشیمونم کلی هزینه کردم براش ولی اخرش هیچی. اگه درامد برات مهمه هر کدوم از کارای هنری که بری برات درامد خوبی داره حتی بیشتر از دانشگاه رفتن. من خودم چند سال خیاطی کردم خیلی عالی بود الان بخاطر بچه ها هیچ کاری نمیتونم بکنم تا اینا بزرگ شن

عزیزم ممنون بابت تاپیک بعدیت کارمو راه انداخت، حتما دانشگاه برو گلم، ادم دانشگاه رفته با اونی که نرفته تفاوت داره، دانشگاه دیدتو باز میکنه، کارتو شروع کن ولی کنارش حتما لیسانس بگیر، از دبیرستان و اینا هم راحت تره. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.