2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق باهاش حرف نمی‌زنم

214 بازدید | 23 پست

لباسایی که برا نوزادم سفارش دادم اومده قراره دو ماه و نیم دیگ دنیا بیاد 

حتی نیومد لباساشو ببینه الکی خودشو سرگرم گرد اینور رفت اونور رفت آخرشم دیدم من نشستم اون سفره آورده نهار بخوره 

منم حرصم گرفت جمع کردم حتی نگفت بیار ببینم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تورو خدا تقصیر اون نیس؟

چرا والا مقصره

اخه بابا یه ذوقی یه شوقی نشون بده جوجه میخاد بیاد

عه چرا اینجوریه؟ قبلنم همینجور بوده؟

بعنی اون لباسای کوچول موچول به وجدش نمیاره؟

چرا والا مقصرهاخه بابا یه ذوقی یه شوقی نشون بده جوجه میخاد بیادعه چرا اینجوریه؟ قبلنم همینجور بوده؟ب ...

بچه دوممه بچه اولم هفت سالشه 

کاش میدیدی برای بچه دار شدن چیکارا کرد وقتی هفت ماه باردار نشدم تا آزمایش اسپرم و هزار تا کوفت و زهرمار 

الآنم باید زیر لفظی بدیم بهش

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

منم ماه آخرم، شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه، تو خونه همش سرش تو گوشیه، کلمه ای حرف باهام‌نمیزنه، صبح کل ...

حیف ما واقعا کاش روی واقعیشو از قبل می‌دیدم 

چرا والا مقصرهاخه بابا یه ذوقی یه شوقی نشون بده جوجه میخاد بیادعه چرا اینجوریه؟ قبلنم همینجور بوده؟ب ...

انقد خوشگلن لباساش وروجک 

بچه دوممه بچه اولم هفت سالشه کاش میدیدی برای بچه دار شدن چیکارا کرد وقتی هفت ماه باردار نشدم تا آزما ...

محلش نزار عزیزم از خونه بابات نیوردی که. انشالله به خوبی و خوشی بغل بگیری فسقلی جونو😍😘 منکه کلی ذوق کردم رفتی براش لباس گوگولی خریدی اووووو خووووودا جیییییییگر انشالله سالم و سلامت باشه❤😙

جنسیت بچه هات چیه؟

محلش نزار عزیزم از خونه بابات نیوردی که. انشالله به خوبی و خوشی بغل بگیری فسقلی جونو😍😘 منکه کلی ذو ...

هردو پسرن 

پدرشون بی لیاقته عکس پسرمو‌میدم تو‌خاندانش بچه به این خوشگلی ندارن