2777
2789

ما تو خانوادمون دختر خیلی کمه ۱۴ تا نوه پسر داریم ۳ تا دختر

بعد داشتم ب زن عموم ک تقریبا همسن خودمه میگفتم وای فک کن ی نی نی بیاری ی دختر ناز و کلی قربون صدقه دختر خیالیش‌ رفتم

مامانبزرگم و عمم عصبانی شدن گفتن هرکی بچه دختر میخواد ب مامان خودش بگه بیاره واسش عموت و زنش فقط باید پسر داشته باشن

یعنی تو خانواده من اگ راجب دختر بچه حرف بزنی انگار داری ب طرف فحش ناموس میدی البته خداروشکر مامانم و بابام و خانواده مادریم اینجوری نیستن ولی امان از پدری

خیلی سخت هست برام زندگی تو همچین محیطی درحدی ک مرد ستیز شدم و ب شدت از مردا بدم میاد

یا از درون خودمو از پسرا کمتر میدونم همش باهاشون در رقابتم‌ که ثابت کنم ب عنوان ی دختر از صد تا پسر غیرتم بیشتره . واقعا هم همین حس پسرای خانواده ما سیب زمینی ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن تا پاشو نخوردن نمیفهمن شماهم پیشرفت کن تو زندگیت ولی ن صرفا بخاطر اینکه خودتو بهشون نشون بدی یا از لجشون!  بخاطر خودت! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

تفکرات جاهلیت دارن دیگه

اره 

فک کن عمم نون‌ شب ندارن درحدی ک بچه هاش لباس های قدیمی مارو‌ میپوشیدن

۳ تا بچه داشت ۱ پسر دوتا دختر ، دوباره رفت حامله شد ی پسر دیگ بیاره تووسن ۴۳ سالگی

بعد دو قلو هم گیرش اومده قشنگ بقیه بچه هاشو دختراشو بخاطر پسر دوستی خودش نابود کرد

عمتو مامانش مردن انگار. آلت پرستن با احترام.

کاش مرد بودن‌

مردی ک از جنس خودش دفاع کنه بحثی نداره

ولی زنی ک علنا خودش رو جنس دوم بدونه خیلی ترسناکه.

مثلا من اگ ی روزی ب بالاترین مرحله تحصیلات برسم چون آلت تناسلی مردانه ندارم از پسر عموی معتادم کمترم

ولشون کن تا پاشو نخوردن نمیفهمن شماهم پیشرفت کن تو زندگیت ولی ن صرفا بخاطر اینکه خودتو بهشون نشون بد ...

متاسفانه‌ من ی روحیه فمینیستی خیلی قوی ذاتا تو وجودم هست نمیتونم کنار بیام :)

کاش مرد بودن‌مردی ک از جنس خودش دفاع کنه بحثی ندارهولی زنی ک علنا خودش رو جنس دوم بدونه خیلی ترسناکه ...

خداروشکر خانواده مون اینجوری نیس

نفت میریختم همه مون باهم بسوزیم😐😐

طرز تفکرِ عهدِ شورتَلی خان قاجار

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

خداروشکر خانواده مون اینجوری نیسنفت میریختم همه مون باهم بسوزیم😐😐طرز تفکرِ عهدِ شورتَلی خان قاجار

کاش منم میتونستم کاش

تموم برد زندگیم اینه ک حداقل مامان بابام اصلا اینجوری نیستن خصوصا بابام عاشق دختره

متاسفانه‌ من ی روحیه فمینیستی خیلی قوی ذاتا تو وجودم هست نمیتونم کنار بیام :)

اشکالی نداره ولی باعث بشه ب موفقیت برسی چ اشکالی داره! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹