2777
2789
عنوان

بعدiui

46 بازدید | 2 پست

سلام دوستان عزیزم .چهار روز قبل iuiکردم الان علائم پریودی بعلاوه درد پهلو  سمت کلیه دارم کسایی که تجربه دارن میشه بگین درد پهلو از سرماست یا عوارض دارویی .چون امیدی به بارداری نیست

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔
این دردها هنگام آی یو آی طبیعیه تا میتونی استراحت کن و مراقبت کن امیدوارم نتیجه بگیریتعیین جنسیت هم ...

نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم .واسه بارداری دومم .اولی طبیعی بود .آره دو روزه یکم استراحتمو کم کردم

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.