2777
2789

اجاق گاز. یخچال .سرامیک های خونه

همه جا بررررق بزنه🌟

هرچیزی سر جای خودش باشه

بو خوش بده🌸

برای هرچیزی نظم دهنده داشته باشم

جدیدا خونه تمیز برام شده تراپی

آرامش میگیرم

اما خونم بزرگه و برام سخته همیشه در حال تمیز کاری باشم

بیاید تجربه هاتون بگید

یا عکس بدید

چطور همیشه خونه هاتون برق میزنه تمیزهههههه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم، خونم همیشه برق میزنه، یه چیز اگ سرجاش نباشه واقعا روانی میشم، عاشق تمیزکاری و مرتب کردن خونم

اصلی ترین چیز برای من، نظم دهنده هاست.. هم برای یخچال هم کابینت هم کشو هم کمد و … برای همشون نظم دهنده خریدم

همه جا مرتبه، اعضای خانواده هم خیلی راحت میتونن این نظمو رعایت کنن چون جای همه چیز مشخصه

خونه رو اصن نمیذارم کثیف بشه که نیاز ب وقت گذاشتن زیاد داشته باشه، هرچیزی رو همون لحظه تمیز میکنم

جمعه هر هفته هم با اعضای خانواده تمیزکاری اساسی داریم..جارو و طی و گردگیری و جرمگیری سرویس ها و…

من قبلاً خونه ام همینجوری بود دوستام همیشه میگفتند چطوری هر روز تمیز میکنی عاشق تمیزی هستم ولی الان اینطور نیست هرچقدر هم تمیز و مرتب میکنم دخترم بهم میریزه دیگه منم حساسیت قبل رو ندارم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

منم همینم، خونم همیشه برق میزنه، یه چیز اگ سرجاش نباشه واقعا روانی میشم، عاشق تمیزکاری و مرتب کردن خ ...

چقد خوبه همه همکاری میکنن

من دخترم کوچیکه و عامل اصلی بهم ریختگی خونه😅

از صب تا شب سر پام دارم تمیز میکنم آخرم همه جا بهم ریختس‌ شمام مثل منین😐

من بدیش اینه خونم بزرگه یعنی برای یک تمیزکاری ساده کلی تایم ازم میگیره جدا از خستگی

وقتی تمیز میکنم یک روز تمیزه

دوباره فردا از نو

کلا به خاطر همین تو فکر اینم خونه کوچک تر بخریم

مهم ترین فاکتور تمیزی خونه اینکه اصلا اجازه ندی بهم ریخته بشه 

خونه من همیشه مرتبه البته من بچه ندارم خوب بچه خیلی کار رو مشکل میکنه 

اما یکی از دلایل دیگه نظم و ترتیب خونم اینکه وسیله اضافی نمیخرم و نگه نمیدارم همه جا در خلوت‌ترین حالت ممکن هست هیچ وسیله اضافی تو خونه وجود نداره 

دوم اینکه کمد و کشو و کابینت به اندازه نیازم دارم و کمبودی در اینمورد ندارم 

از تظم دهنده هم اصلا استفاده نمیکنم به نظرم اینها خودش وسیله اضافی هستن 

مامان خودم کلی نظم دهنده برای فریزر داره خودش فریزر رو بیشتر شلوغ کرده چون فضا میگیره فقط دو سه تا برای یکسری از ادویه هام دارم 

مهم ترین فاکتور تمیزی خونه اینکه اصلا اجازه ندی بهم ریخته بشه خونه من همیشه مرتبه البته من بچه ندارم ...

منم قبلا خونم کوچیک تر بود و بچه نداشتم

خونم تمیز بود و بهم نمیریخت

الان هم بزرگ تر شده هم بچه کوچیک دارم

خودمم احساس میکنم حساس تر شدم

یعنی تا خونم تمیز نباشه دوست ندارم کار دیگه انجام بدم

نه نظم دهنده به من کمک میکنه هرچیزی سر جا خودش باشه

من دوسشون دارم