2777
2789
عنوان

شما هم از این خوابا میبینین 😰

394 بازدید | 19 پست

بچه ها من الان ۲۵ سالمه از وقتی کوچیک بودم خواب های عجیب میدیدم 

خواب میدیدم یکی (جن) تو اتاق هست و وقتی وارد اتاق میشم میبینمش که سم داره و سم هاش رو به پایین 

هست 

یا مادرشو میبینمش که دنبالم میکنه و خیلی ترسناک 

یبار خواب دیدم یکی رو تو اتاق میبینم و اینقد جیغ بلند میزنه ..... 

و از اینجور خوابا بیشترشونم تو اتاق هست 

حالا خاستم بگم شما هم از این خوابا میبینین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوست داره؟خوبه باهات؟

چون احتمالا یا جن عاشقی چیزی باشه یا اینکه طلسمت کرده باشن یا کاری کرده باشی که ازت بدشون اومده باشه 

ولی ترس نمی‌خواد قرآن و نماز بخونی دور میشن 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

من نیم ساعت بخوابم دوساعت خواب میبینم این هیچی،چندین ساله خواب یه موجود ترسناکو میبینم میخواد بهم نزدیک بشه یا دستمو بگیره وحشتناک میترسم میپرم از خواب البته یکی دو ساله از فاصله ۷یا۸متری تو خواب شروع میکنم بلند آیه الکرسی و قرآن خوندن اذیت میشه و میره عقب

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خب دوست داره؟خوبه باهات؟چون احتمالا یا جن عاشقی چیزی باشه یا اینکه طلسمت کرده باشن یا کاری کرده باشی ...

ببین شبا صدای گریه میاد 

یه شب ساعت ۳ یکی در زد گفتم ولش کن بابام بره باز کنه 

بعد انگار یکی پرید تو حیاط 

و یه سایه با یه حیبت پشت شیشه بود و صدای فریا و جیغ بچه

ببین شبا صدای گریه میاد یه شب ساعت ۳ یکی در زد گفتم ولش کن بابام بره باز کنه بعد انگار یکی پرید تو ح ...

قضیه مشخصه دیگه می‌خوام اذیت کنن 

احتمالا ناخواسته یه کاری کردی ازت تنفر پیدا کردن (مثلا آب گرم ریختی بسم الله نکردی و مثلا با این کارت بچه یکیشون مرده اومدن واسه انتقام) یا شاید هم طلسمت کردن...یا شایدم کلا مشکل خونه تونه 

حالا هر چی هست روزی هفت بار آیت الکرسی ۴ قل بخون مسح خودت بکش اسفند دود کن روشن آیت الکرسی چهار قل بخون بخصوص ۷ آیت الکرسی و دود کن تو همه جای خونه سوره بقره مدام بذار سوره جن مزمل بخون آیه ۳۳ سوره الرحمن بخون و دعا کن که خدا اینارو ازت دور کنه انشالله که دور میشن نماز بخون حتما قرآن هم همیشه سعی کن بخونی 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃