2777
2789

نمی‌دونم سن رو

اما بستگی به موادی که میزنه داره و پک هابی که مناسب صورت استفاده می‌کنه 

معمولی ۵۰۰تومن هست 

پک تا ۲تومن هم هست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم سن رواما بستگی به موادی که میزنه داره و پک هابی که مناسب صورت استفاده می‌کنه معمولی ۵۰۰تومن ...

بمن گفت ۱۵۰ یعنی موادش خوب نیست؟

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
بمن گفت ۱۵۰ یعنی موادش خوب نیست؟

نمی‌دونم 

تو شهر ما ۱۵۰ هم هست فک. کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اصولی چجور درمان کنم جوشای سرسیاه با ماسک و اینا فقط میره

برای تخلیه هم برو پیش متخصص

ابتدا با دکتر پوست صحبت کن بعد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من فیشال ماهانم ۱۵۰۰ میشه و به شدت پوستم صاف و شفافه دخترمم ۱۲ سالشه با خودم میبرمش فیشال 

پوستش جوش داشت خوب شد اصفهان مطب پزشک میریم پیش خانوم ریحانه ترابی و واقعا عالیه

09908261691

شماره مطبشونه اگر اصفهانی محشره