عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 عنوان دوستان میلی گلد ب هرکی ثبت نام کنه طلا میده یکم 70 بازدید | 12 پست وارد سایت میلی گلد بشین کد دعوتو این بزنید milli-8a4gsبعد هم به شما هم به من نزدیک ۶۰ تومن طلا میده میتونید بعدش شماره کارت بزنین برداشت کنین البته الان طلا یکم اومده پایین مثلا فردا برداشت کنید بیشتر گیرتون میادفقط حواستون باشه که ملی گلد نیست mili هست. 1404/03/01 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 البته باید داخلش احراز هویت کنید که جایزتون بده
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 هعیی تا قبل اینکه هموطنان عزیزمون سر کد دعوت بریزن تو میلی اونقد خوب بوداا از همون روزی که همه سر ۴۰،۵۰ احراز هویت کردن گند خورد توش💔😂 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 هعیی تا قبل اینکه هموطنان عزیزمون سر کد دعوت بریزن تو میلی اونقد خوب بوداا از همون روزی که همه سر ۴۰ ... 😂پول لازمیم
پریماه111 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 433 البته باید داخلش احراز هویت کنید که جایزتون بده سلام میشه راهنمایی کنید بگید چه جوریه؟60 هزار دیگه؟
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 😂پول لازمیم بابا تقصیر سایته😂قبلا مثلا میفروختی درجا پولو میزدن حساب اوندفعه ۴ روز طول کشید پول منو بده لازمم داشتم به فنا رفتم😂💔لاقل یه سایت درست حسابی میساختن اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 سلام میشه راهنمایی کنید بگید چه جوریه؟60 هزار دیگه؟ گلم با کد دعوتم میری تو میلی گلد شماره ک بنام خودته میزنی بخش احراز هویت هم کامل میکنی بعدش ک گیرت اومد از قسمت فروش میزنی ب کارتت
عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 بابا تقصیر سایته😂قبلا مثلا میفروختی درجا پولو میزدن حساب اوندفعه ۴ روز طول کشید پول منو بده لازمم د ... 😂 الانکه طلا اومده پایین دیگ زورش نمیاد پولو میده ک نخری دیگ
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 😂 الانکه طلا اومده پایین دیگ زورش نمیاد پولو میده ک نخری دیگ 😂😂😂💔 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
پریماه111 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 433 😂 الانکه طلا اومده پایین دیگ زورش نمیاد پولو میده ک نخری دیگ اطلاعات هویتی شما حریم خصوصی شما است. از ارائه این اطلاعات در موارد غیرضروری، خودداری و نسبت به حفظ آن کوشا باشید.معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه... عزیزم ممکنه به اینا هم ربط داشته باشه؟
عاقل_بیقل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 616 اطلاعات هویتی شما حریم خصوصی شما است. از ارائه این اطلاعات در موارد غیرضروری، خودداری و نسبت به حفظ ... چیز خاصی نمیخاد فقط کد ملیت با شماره موبایلت همخونی داشته باشه و تاریخ تولدت ک بدونه مال خودته حساب من اقوامم ی ساله دارن ازش طلا خریدن