2777
2789
عنوان

آزمایش خون سلفری NIpt

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 45 پست
آخه جدیدن من دیدم برای ۳۴ب بالا مینویسن ...حالا استلتر نگفته عدد آنتی و ایناس چقد بوده

بله همینطوره. واقعا گناه داره خدایی نکرده بچه با مشکل به دنیا بیاد. به نظر من ارزش داره آزمایش بدن

اگه واقعا مشکلی نیست دکتر داره الکی می فرستد چون احتمالا با اون آزمایشگاه قرارداد پولی داره 

ببین من بچم ده روز وحشناک بالا می آورد و سر گیجه داشت  دوبار بردم دکتر عمومی مون گفت ویروس زده به سینوس هاش و یک ویروس گوارشی تا دورش تمونشه خوب نمیشه فقط با داروها مدیریت کن تا دورش بگذره 

ترسیدیم بهش اعتماد نکردم رفتم بهترین دکتر اطفال مشهد و بهترین دکتر عفونی 

خلاصه بعد کلی آزمایش و ام ار ای و سونو گرافی و ...

گفتن عفونت گوارشی که سینوزیتم دگیر کرده 🙂

دوباره رفتم پیش دکتر عمومی که همیشه بچه هام می برم پیشش گفتم دکتر چرا دکتر با تخصص آگاهی شما رو ندارن بعد اینهمه سونو و آزمایش ام ار ای حرف شما رو زدن 

دعوام کرد گفت چرا بچمو بردی ام ار ای می دونی چقدر اونا ضرر دارن ،کی گفته اونا متوجه نشدن اتفاقا خوبم متوجه شدن ولی دارن با جون و پول آدما تجارت می کنن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبی نبودهواقعا گناه داره بچه. اشتباهه نمینویسن برای این سن و سالالبته ایشون شاید عددش بالا بود ...

نه اتفاقا دکتر خیلی خوبی بوده که استرس الکی به مادر نمیده

وقتی سونو وآزمایش اولیه خوبه 

دیگه نیازی نیست 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
نه اتفاقا دکتر خیلی خوبی بوده که استرس الکی به مادر نمیدهوقتی سونو وآزمایش اولیه خوبه دیگه نیازی نیس ...

ازمایشه. استرس چرا؟؟؟ مثه سونو غرابلگری

سنشون خیلی بالاست

بالای ۳۴-۳۵ میگن باید انجام بشه

یه ازمایش خونه دیگه

دکتر خوبی نبودهواقعا گناه داره بچه. اشتباهه نمینویسن برای این سن و سالالبته ایشون شاید عددش بالا بود ...

نه عزیزم ما دو نفر بالای چهل باردار شدن که هم آن تی تشخیص سندروم داون داد 

و خطر هم بیشتر بخاطر همین سندروم که واقعا آن تی تشخیص داده میشه 

اگه واقعا مشکلی نیست دکتر داره الکی می فرستد چون احتمالا با اون آزمایشگاه قرارداد پولی داره ببین من ...

اینی که شما میگین عین حقیقته 

تجارتی راه انداختن 

مخصوصا این مطب ها 

متخصص ها

چون به نوعی پورسانتشو میگیرن متاسفانه

نه عزیزم ما دو نفر بالای چهل باردار شدن که هم آن تی تشخیص سندروم داون داد و خطر هم بیشتر بخاطر همین ...

من خودم خیلی حساس بودم. ۳۴ سالم بودم خودم رفتم سلفری دادم

دکترم میگفت ۳۵ به بالا یا ازمایش مشکوک لازمه 

به نظرم اگه مشکل مالی ندارن چه اشکالی داره

یه ازمایشه

شاید علتی داشته دکترش گفته

اگر الکیه دکترش رو باید عوض کنه. که امین باشه درستکار باشه و پولکی نباشه

شوخی نیست قراره بچشو دنیا بیاره

نه عزیزم ما دو نفر بالای چهل باردار شدن که هم آن تی تشخیص سندروم داون داد و خطر هم بیشتر بخاطر همین ...

نباید هرجا که دکتر میگه بره اتفاقا. اگه تهران سلفری فقط یکی دو جا معتبره 

خودش بره ازمایشگاه نیلو 

که تخصصشه

ازمایشه. استرس چرا؟؟؟ مثه سونو غرابلگریسنشون خیلی بالاستبالای ۳۴-۳۵ میگن باید انجام بشه یه ازمایش خو ...

فکرکنم شما تا حالا برخورد نداشتین با مادر بارداری که سر هیچی میفرستنش سلفری! 

حالا خدا کنه به همون ختم شه

بعضیارو دوباره میفرستن امنیو سنتز 

آخرش میبینی بچه سالمه سالم

فقط دوسه ماه مامانه باردار ازاسترس روز وشب نداشته

فکرکنم شما تا حالا برخورد نداشتین با مادر بارداری که سر هیچی میفرستنش سلفری! حالا خدا کنه به همون خت ...

چرا خواهر خودم ان تیش مشکوک بود. دکتر فرستادش سلفری. بله استرس شدید 

چون ان تی بد بود. ازمایش داد خدارو شکر مشکلی نبود

شما میگی اگه ازمایش مشکوک بود محل نده؟؟؟

اینی که شما میگین عین حقیقته تجارتی راه انداختن مخصوصا این مطب ها متخصص هاچون به نوعی پورسانتشو میگی ...

والا بخدا 

کاش مردمون آگاه شن 

من سه ساله از بدن درد دارم میمیرم رفتم دکتر هیچ جا نفرستادم حتی آزمایش میگه از اعصابته سه ساله هنوز نمردم و زندم اما می خوام خودم برم آزمایش برای احتیاط 

من بچم روزی ۱۰بار ادرار می کنه و یک روز ۲۰بار کرد بردمش دکتر ی که میگم گریه کردم بچم دیابت نداشته باشه گفت به بچه چی دادی گفتم خربزه ولی همیشه خیلی اداره می کنه گفت بچم سالمه قرار نیست همه مثل هم باشن حالا ذاتا بیشتر ادرار می کنه 

گریه کردم آزمایش نوشت گفت برو تا خیالت راحت شه ولی بچه سالمه 

بهش اعتماد کردم بچم نبردم الان یک سال گذشت و بچم هیچ کارش نبود هر روزم ۱۰بار ادرار می کنه اگه دیابت بود تا الان حتما خدایی نکرده اتفاقی افتاده بود 

دکتر الان بودن آزمایش اصلا چیزی نمگین جز دکتر واقعی که با انسانیت جای ما مشغول کاره

فکرکنم شما تا حالا برخورد نداشتین با مادر بارداری که سر هیچی میفرستنش سلفری! حالا خدا کنه به همون خت ...

به خدا که باید چک بشن. به نظر من مادر مسئوله برای سلامت به دنیا اوردن بچه

خدایی نکرده اگه مشکلی باشه

دوست من مثه شما بود. ازمایشش بد بود گفت چرت و پرت میگن.‌بگردم براس الان پسر ۷ ساله بیمار داره. در مرز خودکشیه. داره دق میکنه. اوضاع بچش انقدر بده حتی نتونست یکی دیگه بیاره که طعم بچه سالم رو بکشه

من خودم خیلی حساس بودم. ۳۴ سالم بودم خودم رفتم سلفری دادم دکترم میگفت ۳۵ به بالا یا ازمایش مشکوک لاز ...

اره این یک ازمایشه اشکال نداره 

ولی از دختر من دوبار خون گرفتن اشک می ریخت از ترس باباش براش گریه می کرد 

وقتی دکتر گفت ام ار ای برو من تا حد مرگ ترسیدیم اشک ریختم شبانه تو کوچه ها که بچم نبینه اشکام رو بچم با ترس دوبار از اتاق ام ار ای برگشت و گریه کرد 

ته همه اینا جدا از ضرر هایی که اسکن و عکس و ام ار ای برای بدن این بچه ها داره 

گفتن سینوزیت 😊

چیزی که یک دکتر عمومی با تکان دادن سر بچم گفت و اطمینان داد نترسم چون ویروس جدید و قوی واقعا سر ۱۴روز خوب شد و داروها هم اثری نداشت