2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه کمکککک😭😭

206 بازدید | 37 پست

وارد دوسال و نه ماه شده شبا تا صبح پوشکش خشکه اکثرا .. پیپی هم میدونه چیه وقتی ۲ میکنه بعدش خبر میده تازگیا کم و بیش ادرارم میگه اما بعدش

دو سه ماه پیش خاستم بگیرم همکاری نکرد ول کردم اینم بگم متاسفانه صبرم خیلییی کمه😭یعنی سه بار ک جیش میکنه بار چهارم قاطی میکنم و پوشکش میکنم ( میدونم اشتباهه) امروز تصمیممو گرفتم دیگه پوشکش نکنم صبح از خواب پاشد دیدم پوشکش خشکه بردمش حموم جیش کنه پنج دقیقه بود جیش نکرد اخر داشتم میومدم بیرون رو اون قسمت پله مانند حموم ک وارد میشیم جیش کرد البته حواسش نبود انگار اصلا نمیدونست چیه و ازکجا اومده تشویقش کردم بهش برچسب دادم بزنه هم اومدم از حموم بیرون رسیدم ب اشپزخونه دوباره جیش فراوون کرد دعواش نکردم اصلا شلوارشو عوض کردم شستمش گفتم باید بیای اینجا جیش کنی گفت باشه دوباااره ده دقیقه بعد جیش کرد دیگه اعصابم بهم ریخت پوشکش کردم 😭بنظرتون زوده هنوز؟ خودم بارها بهش گفتمو دیده باید بره دسشویی دسشویی ک نمیاد تو حموم ب هوای اب بازی میاد

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

هر ده دقیقه ی بار ببرش یاد میگیرههرسری بهش جایزه بدهبادکنک بستنی عروسک

دفعه دوم دو دقیقه هم نشد انقد جیشش زیاد بود گفتم دیگه نمیکنه فعلا داشتم صبحونشو میدادم ک ده دقیقه بعد دوباره...😭اصلا جیزه و برچسب اینا نمیخاد بهش برچسب دادم مچالش کرد انداخت بیرون 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم شما بیاد هر ده دقیقه ببری دستشویی تا یاد بگیره و اینکه اصلا دیگه پوشکش نکن حتی شبا حتی وقتی میری مهمونی اگ یه بار پوشک کنی یه بار نکنی بچه نمیدونه خودشم چیکارکنه کجا جیش کنه 

دفعه دوم دو دقیقه هم نشد انقد جیشش زیاد بود گفتم دیگه نمیکنه فعلا داشتم صبحونشو میدادم ک ده دقیقه بع ...

فصل گرماس اب زیاد میخوره طبیعیه

باید تحمل داشته باشی

ببین چی دوس داره همونو بده برچسب نده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

ببین عزیزم شما بیاد هر ده دقیقه ببری دستشویی تا یاد بگیره و اینکه اصلا دیگه پوشکش نکن حتی شبا حتی وق ...

بعد شما دیر شروع کردی من از یک سال و نیم شروع کردم سر دوسال هم از جیش گرفتم هم ازشیر

ببین عزیزم شما بیاد هر ده دقیقه ببری دستشویی تا یاد بگیره و اینکه اصلا دیگه پوشکش نکن حتی شبا حتی وق ...

دبار دوم جیشش زیاد بود با خودم گفتم فعلا دیگه نمیکنه ک ده دقه بعد دوباره کرد .. الانم پیپی کرد اصلا خبر نداد 😩 

کارت غلطه

من تو یه هفته گرفتم سه روز اول جیشو، بعدش پی پی

با کمک راهنمایی دکترش

دکترش گفت وقتی. تصمیم میگیری اینکارو کنی فرضو بر این بزار قراره کل خونت کثیف شه از سقف تا کف 

دوم اصلا به هیچ عنوان دعوا نکنید

سوم هر نیم ساعت یک ساعت ببریدش دستشویی و بعد انجام کارش برچسب عروسکی کارتونی مورد علاقشو بچسبونه به یه قسمت دیوار دستشویی، من وقتی چیشو یاد گرفت براش عروسکم گرفتم و گفتم فرشته مهربونم برات آورده دیده جیشو یاد رفتی اگه پی پی هم یاد بگیری برات یه جایزه میاره

ذوق میکرد و به عشق اون جایزه ها و برچسب‌ها که عین بازی بود دوست داشت بره دستشویی

شعر و کلیپ در مورد دستشویی از گوگل درآوردم میزاشتم براش پخش شه و شعرا و تو دستشویی می‌خوندم براش ، کارشون انجام میداد منو باباش براش دست می‌زدیم

بهش می‌گفتیم این جیشا و پی پی ها خونشون تو دستشوییه، مامان باباشون منتظرم که بچه سونو بفرستی پیششون

و مهمترین مورد اینکه بچه رو گیج نکن ،هی پوشک کنی هی بگیری

یبار بگیر هررررچی شد صبور باش تا عادت کنه

و تو اون مدت مهمونی رفتن و مسافرت و هر مورد که باعث میشه چند ساعت بیرون خونه باشیو کنسل کن

با ابله بحث نمیکنم

فصل گرماس اب زیاد میخوره طبیعیهباید تحمل داشته باشیببین چی دوس داره همونو بده برچسب نده

موندم واقعا هربار کل خونه نجس میشه

بعد شما دیر شروع کردی من از یک سال و نیم شروع کردم سر دوسال هم از جیش گرفتم هم ازشیر

یعنی دیر شروع کردم نباید فهمش بهتر باشه بهتر همکاری کنه😭

کارت غلطهمن تو یه هفته گرفتم سه روز اول جیشو، بعدش پی پیبا کمک راهنمایی دکترشدکترش گفت وقتی. تصمیم م ...

چند وقتش بود ؟ اخه تو فاصله نیم ساعت سه چهار بار ادرار میکنه امروز همینطور بود .. گیج میشم واقعا ده دقه هم نمیاد اصلاا .. 

ب بچه بستگی داره بچه های من خودشون پوشک دوست نداشتن همکاری کردن

بچه من تو تک تک کاراش از نوزادی تاخیر داشت از گردن گرفتن تااا راه رفتن .. ممکنه اینم تاخیر باشه