2777
2789
عنوان

مهارت یاد بگیرم یا برم زیارت و مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست
آخه خانواده من به شدت معتقدن شغل باید دولتی باشه و حمایت خوبی هم نمیکنن تو این مورد بهم🥲کلی هم حرف ...

ای خواهر منم دل به دل خانواده م دادم نتونستم کاری که میخوام بکنم بعد اون سرد شدم فقط درس خوندم برای دل خانواده م موفق هم نشدم،من عاشق نقاشی عکاسی گرافیک بودم ولی نذاشتن زمان ما اینکارا ارزش نداشت اصلا وگرنه الان باید آتلیه و گالری خودم راه مینداختم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خواهر منم دل به دل خانواده م دادم نتونستم کاری که میخوام بکنم بعد اون سرد شدم فقط درس خوندم برای ...

چه حیف واقعا🥺کاش یک چیزی بشه برسین الان

پس منم هر طور شده مقاومت میکنم حداقل کلاساش و شرکت میکنم😅فکر کنم از سد راضی کردن برای کلاس هاشون بگذرم بتونم بقیه ماجرا رو یک طوری حل کنم 😂😍

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

درست میگید🥺🥲من اگه بطلبه میشه محرم و صفر شما اون موقع ها نرفتید کربلا؟همه بهم میگن بار اول تو گرما ...

اربعین خیلی شلوغه ولی محرم مثلا نیمه‌ی دومش معمولیه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
استان فارس هستم،چه خوب😍کجایین شما؟ تعریف از خود نباشه استعداد خوبی دارم تو شیرینی پزی😂🥲علاقمم خیل ...

من کرجم عزیزم ..حتما ادامه بده موفق باشی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉