2777
2789
عنوان

انگیزه ندارم

86 بازدید | 8 پست

دوتا امتحانمو خراب کردم کلی تراز میداد

دیگه اصلا حوصله خوندن بقیرو ندارم

بیخیال همه چی شدم

فقط نمیدونم به بابام چی بگم میدونم بعد از اینکه نتایج بیاد قشنگ یه جنگ جهانی تو خونمون داریم

میخواد بگه تو معلوم نیس بجای درس خوندن چیکار میکردی که نتیجش اینطوری شده..

نمیدونه هرکاری تونستم انجام دادم که بهترین نتیجه رو بگیرم ولی نشد

هرکاری کردم نشد

هیچ وقت درکم نمیکنه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خودت درس بخون و ادامه بده.این همه اذیت شدی حالا این اخریا میخوای همه چیز رو خراب کنی؟اون دوتا رو میشه با امتحانای دیگه جبران کرد.اما اگه ناامیدبشی و ادامه ندی همه چیز خراب میشه.حیفه واقعا

بخاطر خودت درس بخون و ادامه بده.این همه اذیت شدی حالا این اخریا میخوای همه چیز رو خراب کنی؟اون دوتا ...

چجوری جبران کنم وقتی انقدر امتحانارو سخت میگیرن🥲💔

بخدا نمیدونم مشکل کارم کجاست کجا کم کاری کردم که با وجود این همه درس خوندن ولی نمرم حتی از حد نرمالشم کمتر میشه

یک ساله دارم درس میخونم

ولی اصلا انگار وقتمو هدر دادم

اون از کنکور اردیبهشتم اینم از امتحانا

چیکار کنم🥲💔

تجربیپشت کنکورم

هیچ وقت خودتو ناراحت گذشته نکن چون قابل ویرایش نیست رفت که رفت مطمئن باش خدا اونجایی که زندگیت درست میشه حتما دستت رو میگیره میثم فلاح یه خاطره ای تعریف میکرد از خودش توی نت هم هست میگفت وقتی معلم بودم دنبال شغل میگشتم رفتم یه جایی گفتم شغلی هست تدریس کنم گفت اره فردا بیا ببینم چی میشه میگفت از شهرستان رفته بودم فقط 100 تومن که اونم پول یه کرایه برگشت میشد رو فقط داشتم فردا که شد دیدم اونجا رو پلمپ کردن و بستن خیلی ناراحت شدم دنیا رو سرم خراب شد نشستم به خدا گلایه کردم پاهام رو داخل جوب گذاشتم و دو ساعت نشستم نمیدونستم چکار کنم رفتم خواب بیدم گفتم فردا میرم شهر خودمون نشد که نشد میگفت فردا همین که میخواستم برم بهم زنگ زدن بیا و پر کن از فردا استخدامی میگفت واقعا خدا رو حس کردم و فهمیدم که رهام نکرده ولی من بهش بد گفتم میگفت ناراحت نباش چون منتظره روز تو هم برسه و دستتو بگیره وفقط صبر کن و نهایت تلاشت رو بکن از این ویدیو ها توی اینترنت زیاد هست برو ببین شاید عوض شد حالت

امیدوارم موفق باشی

هیچ وقت خودتو ناراحت گذشته نکن چون قابل ویرایش نیست رفت که رفت مطمئن باش خدا اونجایی که زندگیت درست ...

ممنونم از پیام زیباتون کلی انگیزه گرفتم♡