2777
2789

سلام خواهرم بچه دار نمیشد خواهرم به زور از خدا بچه خواست خدا یه پسر داد الان هفت سالشه به شدت اذیت می‌کنه همه را کتک می‌زند حرف های بد میزنه پدر مادرش اذیت کتک می‌زنه جوری که خواهرم نمیتونه تحمل کنه میاد منو کتک می‌زند فحش میده واقعا دلم میخواد از خونه برم نیام 

وا خواهرت میاد شما رو میزنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بچه هفت ساله رو نمیتونن کنترل کنن؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

حتما چون بعد کلی راز و نیاز خدا بهشون بچه داده زیاد لیلی به لالاش گذاشتن و هرچی گفته انجام دادن بچه هم خودسر شده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

به زور از خدا گرفت حرف درستی نیست...اول که هیچکس زورش به خدا نمیرسه...دوم خدا که مث ما نیست بگه حالا که زیاد اصرار میکنی ی دونه بچه بی ادب  بهش بده...بعدم چون دیر به دستش آوردن و همه بهش توجه زیادی کردن متاسفانه اینجور شده...بعضی بچه ها اذیت میکنن خیلی مث پسر خودم...باهاش بازی کن...راه دلش رو بدست بیار..میفهمم چقدر سخت و کلافه کنندست..ولی باور کن زیاد کاری از دست خوارت بر نمیاد حالا دیگه ....میشه درستش کرد ولی خیلی طاقت فرساست زندگی با بچه های خیلی شیطون

راه اون بچه رو بدست بیاری تمومه