2777
2789

بچه ها من نامزد کردم فروردین ، شهریور عقد می‌کنیم 

ولی اصلا حوصله بچه داری ، روزی دوبار آشپزی کردن ، مهمون داری کردن ، رفت‌و آمد با خانواده همسر، تمیزی خونه ، اینکه بشینم سبزی پاک کنم و کدبانو باشم رو ندارم 

نامزدمو‌دوس دارم ولی بیشتر دلم میخواد باهاش دوست بمونم و ازدواج نکنیم. حوصله کارای خونه و مسایل زندگی متاهلی رو ندارم 

خیلی چالش داره زندگی ؟؟؟؟؟ 

دوس دارم همه تایمم برا رشد و پیشرفت خودم باشه دکتری بخونم زبان بخونم، برم سرکار موردعلاقم. 

همه اینارو به نامزدم گفتم ، گفتم من خیلی دختر کدبانویی نیستم. 

همه خواسته ها و حداکثر توانم تو زندگی رو گفتم هیچی نمیگه با خنده و شوخی عادت داره از همه چی رد بشه انگار براش مهم نیست. 

حس میکنم به بلوغ ازدواج نرسیدم یا ب قول دکتر هلاکویی کالای ازدواج نیستم. 

من ۲۸ سالمه بچه نیستما 😅🤦🏻‍♀️

عزیزم این مسئله خیلی جدیه

تا وقتی نتونی حلش کنی نباید بری زیر یه سقف

مرد هم یه توقعاتی داره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه شوهرت ازت حمایت کنه بعد از ازدواج هم میتونی درس بخونی هم میتونی بری دنبال هدفهات و آرزوهات 

ولی حتما همین حالا قبل از ازدواج باهم سر همه چی به توافق برسید..سر درس خوندنت و برنامه هات و بچه داری و.... چون اگه برنامه هایی برای آیندت داری و بعدها شوهرت مانع پیشرفتت بشه همیشه پشیمون هستی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی متاهلی قشنکیاشو داره

ولی  خیلی خوبه روحیه ات رو‌شناختی، ب این زودیا بچه دارنشو

مامان که  شدی دیگه نمیتونی مامان نباشی

سختترین کاردنیا بچه داریه، یک لحظه دیگه براخودت نیستی🥲

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شمافقط زن خونه نیستی همین

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

کاربیرون دوسداری؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

عزیزم این مسئله خیلی جدیهتا وقتی نتونی حلش کنی نباید بری زیر یه سقفمرد هم یه توقعاتی داره

من همه چی گفتم‌ بهش 

گفتم کار خونه باید با همکاری هم انجام بشه 

ببین تا این حد هم گفتم ک من فقط روزی یکبار میتونم غذا درست کنم ولی هیچ اعتراضی نداره 

بارها بهش گفتم با آینده جفتمون بازی نکن اگر فکر میکنی نمیتونی با این شرایط کنار بیای بگو بهم بازم چیزی نگفته 

ببین شاید فکر کنی دستپختم بده یا آدم شل و تنبلی هستم 

ولی به شدت هم اشپزیم خوبه هم آدم فرز و با دقتی هستم 

منتهی باورم اینه ک من نیومدم تو این دنیا ک خونه زندگی ی مرد رو تمیز نگه دارم و نصف روزم براش آشپزی کنم اونم به به چه چه کنه ک چه زن کدبانویی دارم. میخوام خودمم رشد کنم بیشتر تمرکزم روی خودم باشه 

منم حقیقتا مثل خودت بودم و همسرم براش مهم نبود می‌گفت یکی میاد کمک خودم انجام میدم یاد می‌گیری ولی کل پولامون که دادیم غذای بیرون و نیرو کمکی و مهمون رسید تو شرایط افتضاح خونه به خودم اومدم 

شما هم چهار بار گرسنگی کشیدید چهار بار پول غذای بیرون دادید چهار بار مهمون سر رسیده بدون هماهنگی رسید خونت انگار بمب ترکیده بود به خودت میای 

ولی تا تکلیفت با خودت مشخص نکردی ازدواج نکن 

من دلم میخواست بلد نبودم 

تو دلت نمی‌خواد پس ما با هم فرق داریم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بنظر من نامزدیو بهم بزن اینجوری فایده نداره مگه دیگه شوهرت میلیاردر باشه یه کلفت استخدام کنه برات کارارو بکنه برا زایمانم رحم اجاره ای بگیرید بعد زایمانم پرستار اینکه الان دوستان میگن وظیفه زن نیستو اینا شعاره بخدا خودشون یا ازدواج نکردن یا دارن روزی دو وعده غذا رو میپزن از منیکه متاهلم بشنو همین چیزا موجب اختلاف میشه مطمئن باش باید تو لباسای خودتم که شده بشوری زندگی زناشویی خیلییییییی چالش داره خیال نکن همین ماچو موچ باقی میمونه باید استانه تحملت خیلی بالا باشه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

عزیز شما به هر سطح از تحصیلات و شغل هم که برسی و خدمتکار هم داشته باشی تهش هفته ای دو یا سه وعده غذا رو باید درست کنی بچه دار که بشی هم همینطور قرار نیست چون خوشت نمیاد همه چی بر وقف مرادت باشه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

من همه چی گفتم‌ بهش گفتم کار خونه باید با همکاری هم انجام بشه ببین تا این حد هم گفتم ک من فقط روزی ی ...

ایارو چندبار دیگه بهش بگو،حتی در حضور خانوادت هم بهش بگو که بعدا نگه نگفتی یا اینجوری نگفتی بهم،فکر نکنه شوخیه...

اما شایدم واقعا خیلی دوستت داره و میتونه کنار بیاد.

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من همه چی گفتم‌ بهش گفتم کار خونه باید با همکاری هم انجام بشه ببین تا این حد هم گفتم ک من فقط روزی ی ...

پس باید دور شوهرو خط بکشی شوهرتم قبول کنه که محاله وقتی این وضعو دید به قول دوستمون بعد چند ماه کلافه شد مادر شوهرو فامبلو اینا قبول نمیکنن حتی خونه خودتونم قبول نمیکنن بااین تفگرت چرا دنبال شوهری پس 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
اگه شوهرت ازت حمایت کنه بعد از ازدواج هم میتونی درس بخونی هم میتونی بری دنبال هدفهات و آرزوهات ولی ح ...

عزیزم توافق کردیم ۷ تا حق بهم بده و محدودم نکنه  

دوس داره منم پیشرفت کنم منتهی من حرفم اینه من نمیخوام کدبانو باشم،  دوس دارم همه فکر کنن من دستپختم بده خونه زندگیم بهم ریختس ک توقع ها ازم کم بشه 

دوس دارم بیشتر برا خودم زندگی کنم پیشرفت کنم نه همه انرژیم رو بذارم برای زندگی همسرم ، روزی دو بار آشپزی کنم ، حرفو حدیث های خانوادشو تحمل کنم همممه اینارو گفتم بهش ، هیچی نمیگه 

امان از روزی ک حرفامون یادش بره ،  نمیتونم کنارش بمونم