2777
2789

فک کنم ۴ تا رو میتونی تبصره کنی

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون فقط تبصره چیه؟😂😅😅شنیدم اسمش رو ولی نمیدونم چجوریه

یعنی اگه برگه بالا ۷ بگیری و مستمر هم بالای ۱۰ میتونی تبصره کنی و نیاز نیست شهریور بری امتحان بدی

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اگه بالا ۷ بگیری میتونی تبصره کنی و دیگه نیاز نیس بری امتحان بدی

همه رو بیوفتی میری شهریور میدی شهریور رو مدرسه خودتون ثبت نام میکنه امابرای دی مجبوری بری بزرگسالان

یه سوال سطح امتحاناتون چطوریاس خیلی سخته؟ من فیزیک دارم بشدت استرس فیزیکمو دارم 

افتادن که مجازی نداره هرچندتا بیوفتی شهریور یا دی پاس میکنی

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

همه رو بیوفتی میری شهریور میدی شهریور رو مدرسه خودتون ثبت نام میکنه امابرای دی مجبوری بری بزرگسالانی ...

نه سخت نیست، فقط نسبت به پارسال و سال های قبل سخت تر شده. فارسی و دینی اوکی بود تقریبا برام، سلامت رو افتضاح دادم چون نخونده بودم تو طول سال(به جز ۸ درس اول که کامل خونده بودم).بقیه رو هم خدا بخیر کنه. فیزیک ۱۲ مفهومیه، با یه شبه خوندن نمیشه نمره کامل گرفت، سعی کن تو این مدت و فرجه روش وقت بزاری

نه سخت نیست، فقط نسبت به پارسال و سال های قبل سخت تر شده. فارسی و دینی اوکی بود تقریبا برام، سلامت ر ...

مرسی عزیزم 

من خوندم کامل همش ترس اینو دارم نتونم بنویسم مد نظر اینه فقط پاس شم امتحانمو پس یعنی کسی که کامل کتابو جویده باشه اسونه

درکل ازت ممنونم زیاد نگران سلامت بهداشت نباش بچسب به بقیه اونارو نمره خوب بگیری