2777
2789
عنوان

گرون فروشی کردن و هیچی نتونستم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 37 پست
همین دقیقاااا...قیمت یه چیزی میزنن... مبلغ یه چیز دیگه میکشن... خب منی که دو ساعت دارم قیمت‌ها رو نگ ...

اشکال نداره تجربه شد خرید نکنی ازش

بعضیا نون خودشونو میبرن حق میپدازندگردنشون چند برابر بعد پس میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمینالا همنیجورن خیلی گرون میدن.دیگه مجبور باشم یه چیزی میخرم قشنگ سرگردنس .رسیدگی هم نمیکنن.

باور کن من همیشه می‌خریدم... هیچ وقت مشکلی نبود...این هفته اینجوری شد... هزار تومنی دو تومن بکشن بالاتر...آخه بیست تومن🤦 خیلی دارم می سوزم🥲

اشکال نداره تجربه شد خرید نکنی ازشبعضیا نون خودشونو میبرن حق میپدازندگردنشون چند برابر بعد پس میدن

نه دیگه خرید نمیکنم... بمیرم هم نمی خرم... آنقدر جون کندم پول بدست آوردم که این حروم خورا مفت  بگن اینجا ترمیناله... امیدوارم واقعا پس بدن

بشدت بی زبونی من توی این شرایط بودم قبلا گذاشتم گفتم پولمو بدهههه نمیخوام عوضی میگفت نمیشه هرکار کردم اخرش رفتم دوتا اب معدنی برداشتم با همونا و رفتم بیرون کاری نتونست بکنه اصلا از اب استفاده نکردم ولی اروم شدم:/

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

روی جلد رو دیدم... من کلا هر هفته میرم میام... هفته پیش اینجوری نبود... دو تا مغازه طور داره اینجا.. ...

ترمینال  همه چی چند برابره واقعا سرگردنه 

همه چی گرون شده 

همه فروشنده افسار پاره کردند مسئول درستی هم نیست جلوشون بگیره .بیچاره ما 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

منم ترمینال جنوب پارسال تقریبا ماهی یکبار رفت و آمد داشتم ‌ همینطوره متأسفانه ‌ یه رانی بود اگه اشتباه نکنم قیمت ۲۱ تومن رو ۴۰ کشید و من هم چیزی نگفتم😕🤦🏻‍♀️

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
بشدت بی زبونی من توی این شرایط بودم قبلا گذاشتم گفتم پولمو بدهههه نمیخوام عوضی میگفت نمیشه هرکار کرد ...

وای وای اره من واقعا بی زبونم خودم میدونم از این حرصم میگیره... از این به بعد منم همین کارو میکنم... از حق خودم دفاع میکنم

باور کن من همیشه می‌خریدم... هیچ وقت مشکلی نبود...این هفته اینجوری شد... هزار تومنی دو تومن بکشن بال ...

چرا اصلا هزار تومنم بکشن روش 

زرنگ‌باش همون لحظه باید میگفتی نمیخوام پنجاه تومنمو بده 

من تو تاکسی یا اسنپ که میشینم ۴۵تومن مثلا پول اسنپ بشه پنجاهی میدم خیلی پیش اومده راننده خودشو زده به کوچه علی چپ موقع پیاده شدن میگم پنجاهی دادم خدمتتون 

بقیه شو میگیرم

ترمینال همه چی چند برابره واقعا سرگردنه همه چی گرون شده همه فروشنده افسار پاره کردند مسئول درستی هم ...

واقعا افسار پاره کردن... انگار ما باید تاوان گرونیت رو بدیم... اگر گزونیه برای منم کرونیه..

و واقعا هیچ کس نیست رسیدگی کنه...هیچ کس

چرا اصلا هزار تومنم بکشن روش زرنگ‌باش همون لحظه باید میگفتی نمیخوام پنجاه تومنمو بده من تو تاکسی یا ...

باید این کار رو میکردم... نکردم... عین چی فقط گفتم اضافه کشیدی... اونم پرو و حق به جانب گفت اینجا ترمیناله... می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار

واقعا افسار پاره کردن... انگار ما باید تاوان گرونیت رو بدیم... اگر گزونیه برای منم کرونیه.. و واقعا ...

بخدا من حقوقم واریز شده از الان دارم دق میکنم کم میارم دستمون هم به جایی بند نیست 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔