2777
2789

من تیر ماه پارسال بچه ام سقط شد توی سه ماهگی و کورتاژ شدم از همون موقع به شدت لاغر و ضعیف شدم بخاطر همین دیگه اقدام هم نکردم واسه بارداری مجدد چیکار کنم یکم پرتر و سرحال تر بشم نه خواب دارم نه خوراک 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااا خواب و استراحت کافی ندارییی؟

از وقتی باردار شدم خوابم بهم ریخت عمیق توی خواب نمیرم الان یک سال گذشته هنوز خوب نشدم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

دکتر تغذیه

باید برم دکتر ولی شوهرم نمیذاره نه روان پزشک میذاره نه هیچی میگه تو روانی هستی مگه خودت عقل نداری غذا بخور بخواب 

اول خودتو از نظر روحی و جسمی تقویت کن عالیبعد

فکر میکنم افسردگی بعد از  سقط گرفتم

باید برم دکتر ولی شوهرم نمیذاره نه روان پزشک میذاره نه هیچی میگه تو روانی هستی مگه خودت عقل نداری غذ ...

بگو اره اگ روانی نبودم تورو انتخاب نمیکردم 

چ ربطی ب بخور و بخواب داره شاید ی چیزی تو بدنت کمه 

فکر میکنم افسردگی بعد از سقط گرفتم

خب ی چیز ناراحت کننده هست در کل

ولی طبیعیه برای خیلیا پیش میاد 

ب فکر بعدی باش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
باید برم دکتر ولی شوهرم نمیذاره نه روان پزشک میذاره نه هیچی میگه تو روانی هستی مگه خودت عقل نداری غذ ...

برو کلاس، ورزش، تفریح، یوگا، تورگردی و....

روحت جلا پیدا کنه جسمت هم خوب میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

دکتر نرفتییی؟

شوهرم نمیذاره هر چی بهش میگم من احتیاج به قرص خواب آور دارم به دارو دارم اشتهام زیاد بشه نمیفهمه میگه خودت بچه نیستی سعی کن غذا بخچری و راحت بخوابی 😔