سایه_ماهmoon_shadow مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 907 عنوان امشب یه سوتی بشدت بدی دادم 131 بازدید | 8 پست امشب حواسم اصلااا نبود تو جمع خانواده گفتم چیه بعد کلی درس خوندن هر صبح باید رفت سرکار ادم هیچی از زندگیش نمیفهمه سیستمو یجوری چیندن از زندگی سیر شیمحواسم به بابام نبود که خودش بعد درس خوندن رفته سرکار و الان زندگیش یه روتین تکراری داره😔😔💔 1404/03/01 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16123 کجاش سوتیه یا شایدم من نگرفتم بابای من که اصلا این حرفا رو نمیگیره و توجه نمیکنه براشم مهم نیس بفهمه ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایرانـم…
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 6974 عزیزن همه مردا همینن مگ شوهرای ما سواحل هاوایی ؟ شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
سایه_ماهmoon_shadow مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 907 سیستم چیدن سیر شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه دقت کنی زندگیای خیلی از عموم مردم روتین تکراری و کسل کننده ای داره بخاطر گرونی مردم مجبور میشن بیشتر کار کنن و اگه نگاه کنی انرژی آدما خیلی نسبت به چندسال پیش کم شده این یعنی فاجعه برای جامعه😔