2777
2789
عنوان

دارم آینده تحصیلیم رو نجات میدم

125 بازدید | 12 پست

دو سال توی مدرسه ی نمونه دولتی درس خوندم که سطح تدریسشون بسیااار پایین بود اما سوالات خیلی سخت و خفنی می ذاشتن جلوی دانش آموز و مجبورمون کردن که همه دنبال منبع بیشتر بریم.عملا مدرسه رفتن فایده ای نداشت.عصر تا شب باید تازه صدمن درس رو جمع می کردیم و کیلویی تست می زدیم چون کوییز های تشریحی دبیرا از سوالات تستی قلمچی سال های پیش و ماز و کنکور بود..

کتاب هامون سفید و خالین بس که دبیر ها صرفا روی تخته توضیح میدن میرن و دیگه به تحلیل نکات مهم هم نمی پردازن.

اما حالا..دارم جون میکنم برم یه غیر انتفاعی که هر چند نهایی یازدهم رو دارم گند می زنم ولی حداقل دوازدهم کلا برم کتابخونه و این جا فقط اسم بنویسم.البته بگم پولشم ندارم و چون معدل پارسالم که نهایی دهم رشته ریاضی بود ۱۹.۴۳ و امسالم تا الان ۱۹.۵۶ شد و از طرفی فعالیت پژوهشی و مقاله نویسی در زمینه نانوفناوری،نجوم،مهندسی ژنتیک و...زیاد انجام دادم و لوح تقدیر دارم،حالا استاد ریاضی همون مدرسه دارن واسطه میشن چون نهم تو دوران جمع بندی شون که یکماه عید بود شرکت می کردم:))))))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پکیج الماس ماز رو بگیر برو یه مدرسه دولتی و یکم پول بهشون بده قبول کنن زیاد نری مدرسهو بشین تو خونه ...

متاسفانه مدارس دولتی راضی نشدن.

و آره دقیقا پک ماز رو گرفتم که با اطمینان گفتم غیر حضوری می خونم (:

متاسفانه مدارس دولتی راضی نشدن.و آره دقیقا پک ماز رو گرفتم که با اطمینان گفتم غیر حضوری می خونم (:

مطمئنم قبول میشی، من حسم به یه سری چیزا خیلی قویه

مثلا حس خوب از طرف بگیرم و ..

از وقتی اومدم تاپیکت مطمئن بودممم چیزی که میخوای میشه

البته از حرفات سخت کوش بودنت رو هم فهمیدم

موفق باشی عزیزم❤️

مطمئنم قبول میشی، من حسم به یه سری چیزا خیلی قویهمثلا حس خوب از طرف بگیرم و ..از وقتی اومدم تاپیکت م ...

وایی:))) از انرژی مثبتتون یه دنیا ممنونم💛

من یه داداش کوچکتر دارم و از همین الان امیدوارم این قدر توی مسیر خودخوانی نتیجه بگیرم که بعدا توی کنکور ریاضی به اونم کمک کنم دوازدهم چطور تست بزنه🦋💅😂

هر چند الان واقعاا دارم نهایی یازدهم رو خراب می کنم و یا باید دوازدهم ترمیم بزنم یا تاثیرش حذف کنن💔

وایی:))) از انرژی مثبتتون یه دنیا ممنونم💛من یه داداش کوچکتر دارم و از همین الان امیدوارم این قدر تو ...

عزیزمی💕

ایشالله عزیزم قطعا میتونی

عیب نداره فدای سرت تا اینجا هرچی که شده، بشین برای بقیه‌شون بخون مطمئن باش نمره هات از اینجا به بعد عالی میشه