2777
2789
عنوان

میخوام قرص لاغری بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 39141 بازدید | 44 پست

یه آقای دکتر رژیم هستن خیلی هم معروفن تو تلویزیون هم صحبت کردن قرص ضد اشتهای سفامادار رو تایید میکنن...قرص آلمانیه ولی با بسته بندی ایرانی فروخته میشه قیمتش هم ۸۵ تومنه.....این قرص شبیه قرصهای هومیوپاتی هست یعنی دوز موثر دارو بسیار کمه ولی اثربخشی بالایی داره...عوارض خیلی کم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما می خوای بدون دردسر و زحمت وزن کم کنی دنبال قرص لاغری هستی در صورتی که اصول کم کردن وزن ورزش ورعا ...

میدونم ولی نمیشه کالری شماری میکنم دو روز دوام میارم نمیتونم جلو اشتهامو.بگیرم 

44@ymail.com

سلام به همه..تورو خدا وقتی از جنسی نمیدونید تخریب نشید روی این قرص لاغریا این همشون گیاهین شیشه خداد تومنه بعد بیان بریزن تو این قرصا خدایی با عقل جور درنمیاد خانما شایعه پراکنی نکنید انقد شایعه درست میکنید بعد به گوش این سازندها میرسه دیگه واقعا توش شیشه میریزن نگید اینجوری وقتی نمیدونید وقتی تحقیق ندارید...من با قرص اسلیمینگ تو سه ماه ۴۵ کیلو وزن کردم چون فقط اشتهامو گرفته بود منم ورزش سنگین میکردم با رژیم غذایی آزمایشم رفتم دادم خیلیم خوب بودم نه تپش قلب داشتم نه کم خونی و نه فشار خون...خواستارم به شما عزیزان اینه که از اسلیمینگ ها استفاده کنید جوابدهی بی نظیری دارن

م من از نمایندگی مهاباد ادیوس گرفتم و کدشو زدم واصلی بود تا حالا که استفاده کردم خدایی راضی بودم فقط خداکنه عوارض نداشته باشه تا حالا که هفته دومه ۵کیلو کم کردم این هم شمارشه۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام به همه..تورو خدا وقتی از جنسی نمیدونید تخریب نشید روی این قرص لاغریا این همشون گیاهین شیشه خداد ...

سلام  عزیزم

هنوز  هم  کاهشتون  پایداره  یا  برگشته؟

اسلیمینگ  چه  رنگی  مصرف  می  کردید؟  روزی  چندتا؟  از  کجا  اصلشو  گیر  بیارم؟

عوارضی  براتون  نداشته؟

ببخشید  زیاد  سوال  کردم  .خواهش  میکنم  جواب  بدید.🙏🙏🙏

سلام  عزیزم هنوز  هم  کاهشتون  پایداره  یا  برگشته؟ اسلیمینگ  چ ...

سلام وقتتون بخیر ...ببینید مهم لاغری نیست مهم تثبیت رو وزن هست بر فرض مثال شما ۳۰ کیلو کم میکنید و اگر غفلت کنید بازگشت دارید چرا؟ چون راه حل تثبیت رو نمیدونید شما میتونید بعد از لاغری به رژیم لوکرب برید پا ۵ الی ۲ بگیرید و مهم تر از همه مصرف غذاهای سالم شامل روغن حیوانی گوشت مرغ ماهی مصرف کنید و هرچی که فراوری هست بزارید کنار مثل قند شکر نمک شیرینی های مصنوعی و هرچی که با آرد سفید درست شده شما میتونید بجای آرد سفید از آرد نارگیل یا بادوم استفاده کنید برای نون از کربوهیدراتها جدا خودداری کنید مثل برنج نون سیب زمینی عدس لوبیا نخود اینا کربوهیدرات های خالص هستن شما میتونید کربوهیدراتو از سبزی جات بگیرید مثل کاهو گوجه خیار کرفس اسفناج سبزی های پهن برگ...برای اطلاعات بیشتر به تل گرام بنده پیام بدید راهنمایی اساسی و اصولی در اختیارتون بزارم... 09362844182

مگه‌از جونت سیر شدی از دوره های دوماهه خانم ساداتی استفاده کردم دوماهه ۱۲کیلو کم کردم بدون زحمت وگرسنگی و محدودیت فقط باسالم‌خوری و هوازی تو خونه قرص ودمنوش الان رو نیین بعدامشکلاتت شروع میشه 

ای دی تل‌گرامشون 

PPPPP_e@

قرص هایی که در ماهوتره تبلیغ میشن اکثرا حاوی شیشه و امفاتامین هستند خطرناک و پر عارضه و اعتیاد آور ! حتما با مشورت پزشک و صرفا از داروخانه تهییه بفرمایید . در ضمن قرص بدون ورزش و رژیم بی اثره 

من از همه پیج ها دارو گرفتم و مصرف کردم وهیچکدومشون هم اصلا راضی نبودم تا اینکه از همین سایت شماره نمایندگی مهابادرو گذاشته بودن و یه بسته ادیوس گلد سفارش دادم و تا الان که روز بیستمه نزدیک ۸کیلو وزن کم کردم و بسیار راضیم به دوستان توصیه میکنم اولاسعی کنید بارژیم و ورزش لاغر کنید دوما اگه خواستین دارو مصرف کنید از نمایندگی مهاباد سفارش بدین

بچه ها منم تو ۳ ماه با رژیم و ورزش ۲۳ کیلو کم کردم تو رو خدا از این دارو ها و قرص ها استفاده نکنین که  من استفاده کردم معدمو داغون کرد همش ۱۸ سالم بود یهو وزنم رف بالا

بعد ازدواجم‌ دیووونه کننده بودا یدفه ۲۵ کیلو اضافه کردم 😭یمدت رژیم کتو گرفتم مو برام نموند دمنوشا معدمو داغون کردن 😭قرص که نگم تا یمدت اصلا هر چی میخوروم بالا میوردمش 🤕الان نزدیک ۱ ساله وزن کم کردم اونم با رژیم و ورزش اوصولی و بی دردسر

اینم مدیون مربی مهربونمم که بارها به بچه های نی نی سایتم معرفیشون کردم بچه ها تبلیغ نیست بخدا من هر چی بگم کم گفتم انقدر که این کاهش وزن و کمک مربیم تو زندگیم موثر بود تو ۱۸ سالگی دیسک گردن زانو درد تنگی نفس از قیافه افتاده بودم اصن انگار دوباره بهم زندگی داد ..حالا بگذرم خیلی گفتم فقط گول این دارو و دمنوش هارو نخورید

مربی منم تو باشگاه مربیم بود

برنامه غذایی هم میدن آنلاین اگر بمن اعتماد کردید 🙏و دوسداشتین ایدی تل گرام و اینستا مربی عزیزم  @tanasobx هستش ا...اگر یزمانی از ایشون برنامه گرفتین و نتیجه گرفتین دعام کنین