2777
2789

خواهرشوهرم برای پسرش هربار می‌ره خواستگاری ماشین مارو میگیره الان نزدیک به چهار بار گرفته دلیلشو نمی‌فهمم با اینکه باباش ماشین داره به شوهرم میگم چرا میدی اصلا 

میگه خب بده کلاس می‌زاره خیلی دلیلش مسخره هست 

بهش گفتم دفعه آخرت باشه بهشون میدی دیگه باهاش حرف نمی‌زنم قهر کردم چون واقعا بدم میاد از این رفتارها 

باعث میشه بهش بدبین بشم دغوامون میشه 

گفتم دیگه با خواهرت حرف نمی‌زنم خیلی از این کاراش بدم میاد راه خوبی رو پیش نگرفته 

با خودشم فعلا حرف نمی‌زنم چون ناراحتم ک نمیتونه نه بگه و هربار عادت شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاره اونا که اشتباه محض و حیله و فلانه ولی خودتو بزار جای شوهرت روت میشه به خواهرت بگی نمیدم؟

اره روم میشه مثل این میمونه خواهرم بخواد ازدواج کنه الکی به دروغ چیزی ک مال من هست رو بگه مال خودش هست به شوهرش بگه اونوقت  شوهرش چ حسی پیدا می‌کنه نسبت بهش بعدا چون خواهرم هست باید دروغ بگه 

من خودم تو زندگیم خیلی در مقابل خواهرم وایسادم 

گاهی وقتا هربار بگی روم نمیشه نه بگم عادت میشه بعدا مشکل ساز میشه یکیش همین که من نسبت به شوهرم حس خوبی ندارم چون فکر میکنم لنگ اونا میشه دروغ میگه