2777
2789

عزیزم برا بستری تو بخش روان سوال داشتی؟ اگه سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برا بستری تو بخش روان سوال داشتی؟ اگه سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم

مرسی عزیزم 

شما تجربه داشتی ؟ چجوریه؟

وسواس فکری شدید دارم هر وز دارم بدتر میشم دکترم چند ماه پیش گفت اگر اینجوری ادامه بدی بستری بشی بهترا

مرسی عزیزم شما تجربه داشتی ؟ چجوریه؟وسواس فکری شدید دارم هر وز دارم بدتر میشم دکترم چند ماه پیش گفت ...

اره عزیزم

من بعد از فوت پدرم افسردگی شدید گرفتم و خودکشی کردم

خودم خواستم بستری بشم

رفتم نامه گرفتم بردم بیمارستان دولتی

بخش روان بستری شدم

از شرایط اونجا بگم برات

همه جور ادمی هست هم ادمای اروم که کلامی حرف نمیزدن هم ادمای عصبی که خودشونو تو درو دیوار میکوبیدن

ولی همشون کنترل میشدن

تمام شیشه های بخش ضد ضربه ست کل بخش با دوربین مدار بسته پوشش داده شده

ملاقاتی نداشتیم نمیذاشتن حتی برامون کسی خوراکی بیاره

گوشی ممنوع بودو قبل از بستری میگرفتن از بیمار که داخل بخش نباشه

یه اتاق سیگار داشت که سیگاریا میرفتن اونجا 

اتاقا هرکدوم شیش تا تخت داشت

هر روز صبح ساعت ۶ اول همرو به صف میکردن داروهارو میدادن و دهان همرو چک میکردن که داروشونو حتما خورده باشن

بعدش صبحانه ساعت ۱۲ ناهار و ۶ عصر شام

یک روز در میون حمام در حضور مراقبا و پرستارا

یک روز در میون روان پزشکا و انترنای روانپزشکی میومدن برای سوال پرسیدن از بیمارا تک به تک میبردن تو یه اتاق مخصوص سوال جواب میکردن

کار درمانی داشتیم جعبه درست میکردیم لیف میبافتن از این مدل کارا

یه اتاق ایزوله بود که فقط یه تخت توش بودو تقریبا شبیه قبر بود من بستری نشدم توش ولی مخصوص بیمارایی که حالشون وخیم بود بود

طبقه پایین بخش یه قسمتی بود برای ای سی تی یا همون شوک مغزی که دیگه مرحله اخر درمان بود و برای همه انجام نمیدادن فقط بیمارایی که حالشون خیلی خراب بود

اگه چیز دیگه ای مد نظرته بپرس عزیزم

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

اره عزیزممن بعد از فوت پدرم افسردگی شدید گرفتم و خودکشی کردمخودم خواستم بستری بشمرفتم نامه گرفتم برد ...

عزمزمه نمیدونم تاپیکای منو دیدی یا نه ؟!من وسواس فکری شدید داری و با یه سری افکار منفی خیلی وحشتناک درگیرم هر روز و شب !

حالا بهم گفتن شوک مغزی هم‌ برات انجام‌ میشه !

به نظرت تاثیری داره برم اونجا؟

شما کسی رو اونجا دیدی وسواس فکری داشته باشه 

یکم بیشتر بهم بگو خیلیییییییی مرسی 

عزمزمه نمیدونم تاپیکای منو دیدی یا نه ؟!من وسواس فکری شدید داری و با یه سری افکار منفی خیلی وحشتناک ...

راستش همه جوربیماری اونجا بود بیشتر از سه هفته هم نگه نمیدارن مگه خیلی خود زنی کنن یا به دیگران ازار برسونن

ولی منیه هفته بستری بودم حال خودم خوب شد خیلی تاثیر داشت روم الان که افسردگیم داره اذیتم میکنه دوباره میخوام برم بستری شم بخاطر فشارایی که رومه

در مورد وسواس فکری هم من خودم درگیرش هستم خیلی کمکت میکنن اونجا منم درگیر افکار منفی هستم انقد که تاثیر مستقیم گذاشته رو بدنم و دکتر گوارشم گفت بخاطر بیماری اعصابت رودت از کار افتاده الان دو سه تا مریضی بد رو باهم گرفتم 

خیلی کمکت میکنن تو بیمارستان 

راستش همه جوربیماری اونجا بود بیشتر از سه هفته هم نگه نمیدارن مگه خیلی خود زنی کنن یا به دیگران ازار ...

عزیزم خدا شفات بده 🌱

نمیدونم این فکرا و درگیری ها کی تموم میشه اما دیگ مغزم از کار افتاده از فشار افکار منفی ک هر روز با خودم حمل میکنم 

مرسی از راهنماییت گلم!

عزیزم خدا شفات بده 🌱نمیدونم این فکرا و درگیری ها کی تموم میشه اما دیگ مغزم از کار افتاده از فشار اف ...

امیدوارم بای شما هرچه زودتر تموم این مسکلات

به زندگی خودم بخاطر مشکلاتم دیگه امیدی ندارم مرسی از دعای قشنگت…

امیدوارم بای شما هرچه زودتر تموم این مسکلاتبه زندگی خودم بخاطر مشکلاتم دیگه امیدی ندارم مرسی از دعای ...

مرسی عزیزم 

با این همه تجربه به نظرتون اگر به حرف فکرم ک میگه فلان کارو بکن اتفاق بدی میوفته اگز انجام ندادم چجوری خودمو آروم کنم ؟چند ماه درگیر یه فکر میشم فقط 

مرسی عزیزم با این همه تجربه به نظرتون اگر به حرف فکرم ک میگه فلان کارو بکن اتفاق بدی میوفته اگز انجا ...

منم عین خودتم عزیزم

من جدای افسردگی

پنیک

وسواس فکری

استرس شدی و غیر قابل کنترل

و موقع عصبانیت ممکنه به خودم فقط اسیب بزنم با اطرافیانم کاری ندارم

کار هرروزمم گریه ست

منم مثل شما یه لحظه یه حسی میاد سراغم که بهم القا میکنه اگه یه کار (همیشه یه کار مسخخخخره) رو انجام ندم برای بچم اتفاقی میفته بچم از بین میره یا شوهرم براش اتفاقی میفته دائم درگیر این افکارم و خودمو با انجام دادن اون کار راضی میکنم تا بتونم به وسواسم غلبه کنم…. همین الان نوبت دکتر گرفتم از بیمارستان لواسانی فردا ساعت ۸ صبح باید برم

اگر تهرانی و بیمه تامین داری دکتر کهفی بیمارستان لواسانی دکتر خوبیه من سه ساله درمانمو ول کردم به این وضع رسیدم… استباه کردمدوره درمانمو کامل نکردم خیلی حالم خوب شده بود

منم عین خودتم عزیزممن جدای افسردگیپنیکوسواس فکریاسترس شدی و غیر قابل کنترلو موقع عصبانیت ممکنه به خو ...

دقیقا الان ذهنم چیزی از من خواسته که من دسترسی ندارن انجامش بدم و میگه انحام ندی فلانی آتیش میگیره😭داغونم کرده ۲ ماهه 

تحت نظرم پیش چند تا دکتر روانپزشک عزیزم 

دقیقا الان ذهنم چیزی از من خواسته که من دسترسی ندارن انجامش بدم و میگه انحام ندی فلانی آتیش میگیره😭 ...

چی بگم کامل درکت میکنم و روزی چند بار با این موضوع مواجهه دارمو دارم دیوونه میشم

امیدوارم زودتر مشکلت حل شه

مرسی عزیزم شما تجربه داشتی ؟ چجوریه؟وسواس فکری شدید دارم هر وز دارم بدتر میشم دکترم چند ماه پیش گفت ...

برین روانپزشک بستری نمیشین بابا اخه وسواس فکری چیه من دوقطبی تو خونوادم هست دارو میخورن اگه هم نخورن روانی میشن کارای مسخره میکنن مثلا زیاد خرج میکنن وسواس دارن همه چی باهمه! بستری نشدن هیچکدومشون! فقط یکیشون یه بار بستری شد یا دوبار که اونم زندگیش خوب نبوده