2777
2789

بچه ها من و خواهرم با اینکه داداشم ده ساله ازدواج کرده ولی همیشه هم برای خانومش و هم برای بچش عیدی میگیریم. پارسال من براش یه کیف نارنجی رنگ گرفتم خواهرم هم یه شال رنگ نود. از پارسال حتی یکبار هم کیفی که براش گرفتم رو استفاده نکرده درصورتیکه شالی که خواهرم گرفته رو بارها پوشیده.

حتی یه کیف هم خواهرم چندسال پیش براش گرفته بود اینبار که اومد خونمون دیدم اورده .راستش خیلی ناراحت شدم. گفتم مگه من چه بدی ای بهش کردم که حاضر نبود کیف رو حتی یکبار هم استفاده کنه. شما بودین ناراحت میشدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون شاید جاهای دیگه استفاده کنه که من ندیدم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اگه به صرف این یه مورد فک می‌کنی با تو مشکل داره اشتباه میکنید عزیزم شاید با استایلش ست نمیشه که حالا استفاده کنه شاید نگهش داشته برای مثلا مراسم خاصی یا من خودم اینجوریم که کسی چیزی برام بخره پیش خودش استفاده نمیکنم جای دیگه برم اون نباشه استفاده میکنم😂😂

شاید رنگش با لباساش ست نمیشه اخه نارنجی با هر چیزی نمیشه استفاده کرد ولی رنگ نود با همه چی میشه

من هم همین فکرو میکردم ولی بارها لباس نارنجی پوشیده ولی کیف رو که ست میشد استفاده نکرد 

والا من از وقتی عروس این خانواده شدم همیشه برای جاریم کادو میگرفتم لباس کفش ... 

ولی اونا ک من تازه عروس بودم برادرشوهرم  ۱۰۰ تومن تولد یا هرچیزی میووردن ولی بقیه ۵۰۰/۷۰۰ 

ی بارم یادمه یه ست بولیز شلوار گرفته بودن واسم جاریم چند بار تکرار کرد ۸۵ تومن گرفتیم ها با خودم میگفتم چشمم روشن ۱۰۰ شد۸۵

ببین رنگ نارنجی خیلی سلیقه‌ای هستش و خیلیا خوششون نمیاد ناراحت نشوبعدشم شاید جایی دیگه ک شما ندید اس ...

نمیدونم ولی بارها لباس نارنجی پوشیده حتی مانتو نارنجی با شالی که خواهرم گرفته میپوشه ولی کیف رو نه

نمیدونم ولی بارها لباس نارنجی پوشیده حتی مانتو نارنجی با شالی که خواهرم گرفته میپوشه ولی کیف رو نه

عزیزم به نظرم یکم زیادی حساسی

این دلیل نمیشه باهات مشکل داشته باشه 

اصلا ربطی نداره 

اگر روابطتون خوبه 

ممکنه جلو شما نپوشیده یا دوستش نداشته یا اصلا خراب شده و نگفته بهتون چیزی ریخته شد پاک نشده یا گذاشته بعد بپوشه و هزار احتمال دیگه