2777
2789

سلام،تورو خدا هر کی اطلاعاتی داره کمکم کنه،من ناخواسته باردار شدم آنتی رو وقتی رفتم 14 هفته بیشترین بود انومالی رفتم گفتم ی مقدار سر بچه ام بزرگتره، ی ماه دیگه سونو رو تکرار کنم الان که سونو دادم گفت که سرش دو هفته بزرگترها باید آزمایش ژنتیک بدم خالم خیلی بده بچم پسره دارم دق می کنم عکس سونو رو بزارم کسی می دونه تفسیرش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم فقط گفت برم اهواز برا ژنتیک گفت ازدواجت فامیله گفتم ن ،من دو تا بچه دیگه ام دارم خدارو شکر ...

خب همسرت یا خونوادش اندازه سرشون شاید بزرگه ژنتیکی شاید ب اونا رفته انشالله ک چیزی نیست 

سر خواهرزاده شوهرم خیلی بزرگه از سر شوهر منم بزرگتره البته جثه پسره هم درشته  الان ۷ سالشه مدرسه میره کارهای ورزشی میکنی رفتارای سالم داره شاید فامیلی کسی درشته ک اونم سرش درشته 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر خواهرزاده شوهرم خیلی بزرگه از سر شوهر منم بزرگتره البته جثه پسره هم درشته الان ۷ سالشه مدرسه میر ...

از دیشب ی دقه هم چشم رو هم نذاشتم پدرشوهرم و برادر زاده سرشون درسته ن زشت باشه ولی خب بزرگه 

عزیزم اصلا بد به دلت راه نده فقط آزمایش رو انجام بده خیالت راحت بشه. 

من چند نفر دیدم با این مورد یه بارم سونوگرافی بودم یه خانمی با استرس زیاد برای همین مسئله اومده بود که خداروشکر هیچ مشکلی نداشتن

دستگاه سونو باید دقیق باشه، جای خوب و معتبر بری معمولا می‌گن هیچ مشکلی نیست

بعدم اینا اکثرا ژنتیکی سرشون بزرگه و موردی ندارن. اگه خانواده خودت یا شوهرت سرشون بزرگه به خاطر همونه.

از دیشب ی دقه هم چشم رو هم نذاشتم پدرشوهرم و برادر زاده سرشون درسته ن زشت باشه ولی خب بزرگه

احتمالاً ارثیه نگران نباش  خواهرزاده شوهر منم  سرش بزرگتر از همه خانواده اس ولی مشکلی نداره و سالمه 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40