2777
2789
عنوان

حس خوبی که امروز تجربه کردم🥹💖

387 بازدید | 23 پست

آدم های باشخصیت

خیلی خیلی خیلی جذاب هستن

امروز یه ویدئو ۳ دقیقه ای به مشاورم نشون دادم ، من خودم حوصله نداشتم آخرش رو ندیدم ولی ایشون تا آخر ویدئو رو دید ، هرلحظه منتظر این بودم که خب الان گوشی رو میده میگه اوکی متوجه شدم ولی

وقتی دیدم با حوصله داره نگاه میکنه احساس کردم چقدر بهم احترام گذاشته شده😭

و خب این شرایط رو خیلی کم احساس کردم تو زندگیم ، همیشه هروقت دارم با خانوادم حرف میزنم انگار حوصله منو ندارن و به وضوح دیدم که حواسشون رو پرت میکنن ، چقدر بارها دلم شکسته و تصمیم گرفتم که کمتر حرف بزنم باهاشون ، اینطوری منم احساس اضافی بودن ندارم

خیلی خوشحال شدم ... وقتایی که یکی بهم گوش میده و از من یه چیزی توی ذهنش میمونه دلم میخواد برم بغلش کنم بگم مرسی که بهم توجه کردی🥲❤️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍💙🥲

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

خانواده منم اینجپرین 

ولی یه بار داشتم تو اتوبوس با دوستم حرف میزدم یه خانمی با دقت داشت گوش میکرد اخر سر گفت چقدر قشنگ حرف میزنی 

یا مثلا چند نفر تا حالا بهم گفتن صدات خیلی قشنگه 

اما منم از طرف خانواده م مثل توم 

مامانم که تا منو میبینه شروع میکنه غر زدن 

با بابام هم میونم خوب نیست 

خواهر و برادرم هم وقتی میبینمم انگار جن دیذن 

شنونده بودن خیلی عالیه

خدا را شکر منم دارم چند تا آدم اطرافم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خانواده منم اینجپرین ولی یه بار داشتم تو اتوبوس با دوستم حرف میزدم یه خانمی با دقت داشت گوش میکرد اخ ...

چقدر درکت میکنم😢

آدم وقتی از سمت خانوادش توجه میبینه خیلی فرق داره تا غریبه ها...

ولی وقتی یه غریبه اینا رو میگه خوشحال میشی میگی دیدین یکی منو دید یکی به من گوش میده 💔

منم گاها شده که تو یه جمع حرف زدم و وسط حرف دیدم یه بحث جدید باز شد یا حرف قطع شد.ناراحت میشم 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

همیشه به طرفم احترام گذاشتم ولی احترام چندانی ندیدم

منم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم گاها شده که تو یه جمع حرف زدم و وسط حرف دیدم یه بحث جدید باز شد یا حرف قطع شد.ناراحت میشم

منم و چقدر سخته ❤️‍🩹

همیشه به طرفم احترام گذاشتم ولی احترام چندانی ندیدم

من از الان وقتی بچم حرف میزنه فشنگ گوش میدم.حتی تو جمع اگه کسی توجه نکنه..میگم بزار اعتماد به نفسش حفظ بشه..

شوهر من اینجور بوده و هست

فکر کن وسط حرف زدنت یا گوشی برمیداره زنگ میزنه

یا یه چیز میگه یا یهو میبینی رفت

من دیگه باهاش حرف نمیزنم

خیلی حس بدیه

من خودم کامل گوش میدم

بابامم همش حرفم را تا اخر گوش میداد و میده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را