2777
2789

یه سوال ؟ 

میگم که اگه ادرسمون به کروکی مدرسه نخوره باید چه کنیم ؟ 

اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

از اداره نامه میگیری میبری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

از اداره نامه میگیری میبری

چه نامه ای ؟ 

اداره که میگه برو فلان مدرسه . ولی مثلا تو دوست نداری بچه ات بره اونجا . یه مدرسه دیگه دوست داری ببری

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نامه ای ؟ اداره که میگه برو فلان مدرسه . ولی مثلا تو دوست نداری بچه ات بره اونجا . یه مدرسه دیگه ...

خب نمیشه بعضی مدیرا پول میگیرن یا اشنا باید ببری یا اصرار زیاد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یکی از فامیلامون ادرس فامیل خودشو داده بود گفته بود خونه منه

متاسفانه با پول به اسم کمک به مدرسه مینویسن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

خب مسیری ک نزدیکه ثبت نام کن اگرم دوره ک مجبوری براش سرویس بگیریی چاره ایی نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خوب چند تا راه داره 

به مدرسه بیشتر کمک کنی

بدی بنگاه برات قرارداد با کد رهگیری بنویسه

آشنا پیدا کنی

بری آموزش پرورش از اونجا اقدام کنی

وایسی کمیسیون تشکیل بشه اون روز بری بتونی با دبگلیل و منطق مدرسه رو قانع کنی

یا به همون منطقه که محدوده تونه اکتفا کنی

🖤