من باخانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم دوتاپسرسه ساله ودوساله دارم ک فضولیا وشیطنتاشون داره شروع میشه.ازنظرخودم بچه هام خیلی فضولن ولی همه میگن عادیه واونا فقط شیطونن ونه فضول واینو یاداوری میکنم ک اونا هردوپسرن.مشکل اینجاس ک اونا ب هرچیزی دست بزنن باعکس العمل خانواده شوهرم مواجه میشن خانواده شوهرم خوبن و عاشق بچه هام فقط بدیشون اینه ک انتظاردارن بچه ها مثل ادم بزرگا مودب وتروتمیز ی جابشینن و ب هیچی دس نزنن.خریدای خونه بامادرشوهرمه مثل میوه وصیفی جات واین چیزا .حالا پسرام تاتکون بخورن مادرشوهرم بشون میگه دیگه هیچی واستون نمیارم نه میوه نه فلان نه فلان وهمه چیو اسم میاره پدرشوهرمن همینطور ومرتب درطول روز این جمله هاتکرارمیشن و پسر بزرگم مرتب حالتای تدافعی میگیره.یعنی باهرحرکتی این چیزارو ب رخ بچه میکشن.اونم با بچگیای خودش شروع میکنه ی سری حرفا زدن انگار ک دوتابچه دارن باهم لجو لجبازی میکنن ومرتب کلمه لجباز روواسش تکرارمیکنن ک تولجبازی .واین چیزا دورطول روز حداقل چارپنج بارتکرارمیشن وباز فردا همینطور.بنظرتون این چیزا رو تربیت بجه اثرمنفی میزاره؟اینکه مدام این ب رخ کشیدناروبشنوه واماده باش واسه جواب؟ببخشید طولانی شد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بله اثر بدی داره.اگر مدام به یکی بگی تو بدی.کارت اشتباهه و..بار منفی خودش رو داره و بچه لجبازتر میشه.
پدرشوهر و مادر شوهر باشه باید درک کنند که بچه اسباب بازی نیست که هر وقت اونا خواستند حرف بزنه و هر وقت حوصله نداشتند مسکوت یه گوشه بشینه.باهاشون حرف بزنید و بگید که رفتارشون اشتباهه.و اینطوری بچه ها راه اذیت کردن و نقطه ضعف اونا رو پیدا میکنند.و از طرفی هم شرطی میشند و یاد میگیرند در آینده برای هر کاری باج بگیرند.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله ..معلومه ک رو بچه ها اثر میزاره این رفتارا.من دقیقا توهمین شرایط بزرگ شدم....الان ک خودم ازدواج کردم هر حرفی خانواده شوهرم بزنن میگم منت میزارن و فلان...حتی اگه بی منظور باشه من بد برداشت میکنم....عقده بازی و فضولی دارم...
راه رو باز میکنه تا بچه یاد بگیره به بزرگتر بی احترامی کنه
بهتره به مادر و پدر شوهرتون بگین
دوس ندارم پسرم به شما بی احترامی کنه پس لطفا دیگه باهاش بحث نکنید
از این راه میتونی به اونا بفهمونی رفتارشان اشتباهه
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
معلومه به مرور بچه کینه بدل میگیره بد آموزی داره راه رو باز میکنه تا بچه یاد بگیره به بزرگتر بی اح ...
اراین چیزا خیلی گفتم.بارها باهاشون صحبت کردم ک این نحوه صحبت اشتباهه.یاابن رفتار باج دادن به بچس این کارونکنید یاواسه غذاخوردن که وظیفه بچس بهش وعده دروغ ندین اصلا بیفایدس.انگار ن انگار ک کسی هست و داره حرفی میزنه.چندبار اخر حتی بالحن متفاوت تری حرف زدم گفتم بلکه حساب ببرن اما فقط خودم رو عصبی میکنم وهیچ فایده ای نداره ک نداره
خب نمیشه با شوهرت صحبت کنی که باهاشون برخورد درستی کنه,,یا خودت سنگین بگیری تا یاد بگیرن,,,؟ آخه منم دیدم بچه خواهرشوهرم از بس که گفتن فضول و کارخراب کن و گیج که بدترررر شده,,چون بچه بهش القا میشه,,