2777
2789

بعداز ظهر زنگ زد بمن گفت رفتم فلان جا خرید خیلی خوب بوده اگه توام چیزی لازم داری برو اونجا بعد پرسید داداش خونست گفتم نه سرکاره چطور مگه کار داری گفت نه

بعدش زنگ زده شوهرم گفته بابا ناراحته بهش زنگ نمی زنید و...بمن هم زنگ زده بوده برای اینکه مطمئن بشه شوهرم خونه نیست زنگ بزنه باهاش صحبت کنه

حالا ازین ناراحتم که خواسته اینجوری آمار بگیره واینکه هر مسئله ای پیش میاد وکار دارن یا پول لازم دارن،مادرشوهرم به خواهرشوهرم میگه به ما زنگ بزنه وگرنه اگه یکسال هم تو خوشی باشن یاد ما نمیوفتن

بنظرتون یجوری به خواهرشوهرم بفهمونم که شوهرم همه چیو گفته یا به روی خودم نیارم اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چی میتونی بگیدیگه نامحرم میبیننتفدای سرتمهم اینه که شوهرت همه چیو بهت میگهواکنش نشون بدی شوهرت ...

ازین جهت نگاه نکرده بودم راست میگی شاید دیگه نگه چیزی رو،آخه اونم نمی خواست بگه ولی گفتم آبجی زنگ زده بود از دهنش پرید

ازین جهت نگاه نکرده بودم راست میگی شاید دیگه نگه چیزی رو،آخه اونم نمی خواست بگه ولی گفتم آبجی زنگ زد ...

زمانی که حرفی هم زد غر نزن نگو که خواهرت فقط زمانی که تو خونه نیستی زنگ‌میزنه

زنگ زد جوابشو نده از این به بعد نذار ازت استفاده کنه

زمانی که حرفی هم زد غر نزن نگو که خواهرت فقط زمانی که تو خونه نیستی زنگ‌میزنهزنگ زد جوابشو نده از ای ...

یعنی تا چند وقت جواب تلفن خواهرشوهرمو ندم اگه پرسید چرا جواب نمیدی چی بگم