2777
2789
عنوان

بنظرم نی نی سایت پر اسیب اجتماعی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست
کاملا موافقم و وقت گیرمناسب افراد تنها .داشتم فکر میکردم خارج بشم .مدت زیادیم نیست عضو شدم

منم باید برم دارم با ادمایی مبارزه میکنم و ریپلای میزنم که اساس و بنیان ذهنیشون فرق داره برای اینکه حرف منو بفهمن باید یه پایه مشابهی باهم داشته باشیم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه خب اینطوری نیست اونجا به حق ربط داره و درستش هم اینه ربط داشته باشه زندگی طایفه ایه

نه واقعا

این چیزی که میگی شبیه مردسالاریه ، بالاخره تغییر از یه جایی شروع میشه به حق ربط نداره مگه من زندگی طایفه ای ندیدم به زنا خیلی ظلم میشه توش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعااین چیزی که میگی شبیه مردسالاریه ، بالاخره تغییر از یه جایی شروع میشه به حق ربط نداره مگه من ...

اصلا بحث این چیزا نیست میدونی یه نبض بیرونی نباید برای اصلاحش باشه از تغییری هست باید درونی باشه کامنت شما باعث میشه اون بره یکارایی بکنه که بدتر به ضرر خودش و بقیه است یعنی حتی اگه از نظر شما غلطه نباید بگی باید به همون غلط راهنماییش کنی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

درود ، یه تاپیک زدم درمورد عقاید باطل که هنوز در جریانه.

نبودم نمیدونم چرا ترکید ، بگذریم یچیزی نوشتید که لازم دونستم پاسخ بدم.

یه سوال کی گفته پرده بکارت نشان دهنده حجب و حیاست؟!

بکارت یعنی بکر و دست نخورده بودن و معنی پاک بودن و نجابت داشتن نمیده.

کسی که رابطه واژینال داره بعد میره ترمیم هایمن پاکه؟ اسم اون غشا هایمنه ، بله وجود داره اما نشان دهنده‌ی افتاب مهتاب ندیده‌ی کسی نیست.

کسی که ۲۰۰۰ تا رابطه با پسر های مختلف داشته ولی چون از جلو رابطه نداشته و از مقعد یا لب گرفتن و.. بوده با حیاست؟

بعد دختر داشتیم شب اولش خون نداشته بهش هزارتا تهمت زدن! اصلا هایمن رگ خونی نداره!

اون خون نشان دهنده عدم مهارت مرد و رفتار خشن امیزه.

اینکه کل هدف از شب اول عروسی زدن پرده برای خانوما بوده و یه کابوس برای خانوما ...

چرا مامانای ما یا زن ها و خانومای قدیمی میلشون به رابطه جنسی صفره چون مثل کالا باهاشون رفتار شده...

از درد دل خیلی خانوما خبر ندارید.

یا کم سنید یا از نظر علم و سواد فقیرید.

سطح سوادتون خیلی پایینه خانوم!

کلمه‌ی باکره برای انسان مگه نسبت داده میشه؟ مگه ما خانوم ها وسیله‌ای چیزیم که بهمون بگن پلپ؟!

اگر نشان دهنده‌ی نجابت بود ، گرفتن نامه جرم محسوب نمیشد و سازمان بهداشت جهان این کار رو رد نمیکرد!

یا دختر داشتیم طی ورزش ، تصادف ، تجاوز ، و یه اتفاق بد...

هایمنش اسیب دیده و ترس ازدواج و قضاوت شدن داره.

نمیدونم شاید این عقاید که پارچه خونیم پیش مادر شوهر می‌برید.

یا مادر شوهرتون پشت دره اتاق میشینه تا شما کار... کنید.

نمیدونم ولی جاهلیت خوب نیست و

شاعر میگه : انکه نداند و نخواهد که بداند ، حیف است چنین موجودی زنده بماند.

موفق و معید باشید.

درود ، یه تاپیک زدم درمورد عقاید باطل که هنوز در جریانه.نبودم نمیدونم چرا ترکید ، بگذریم یچیزی نوشتی ...

اونجا هم گفتم در مورد خود باکره بودن گفتم نه پرده بکارت 

با حرف هاتون هم موافقم بجز اون چند خط بهداشت جهانی( چون الان توی امریکا همجنسگرایی قانونی ولی درسته نه) و اصل باکره بودن که گفتید مگه ما کالاییم که پلمپ باشیم 

اتفاقا شخصیت و جنبه آدمو ارتقا میده 

من اوایل شکاک شده بودم چون از تاثیرات نی نی سایت بود و کم کم بازم برگشتم به ورژن قبلیم 

مونده چجوری استفاده کنیم و چه برداشتی داشته باشیم وگرنه مجازی هم عین واقعیت مثلا یکی به شما تو واقعیت بگه من خودمو از پشت بوم ميندازم شما هم باید بندازی؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

اونجا هم گفتم در مورد خود باکره بودن گفتم نه پرده بکارت با حرف هاتون هم موافقم بجز اون چند خط بهداشت ...

بله همجنسگرایی قانونیه ولی تو ایران حکمش حتی تا اعدام هم پیش میره.

اما یه گرایشه و من کاری به اینکه تو قران گناه شمرده شده و یا ... ندارم.

مذهب و ایین همه یکسان نیست ، دیدگاه ها متفاوته.

و گرایش هرکس به خودش مربوطه ، منم مخالفم اما دلیل نمیشه بخوام مخالفتم رو تحمیل کنم.

و در مورد رابطه جنسی دختر و پسر ، یا جفتشون باید محدود باشن یا هیچکدوم.

و بنظرم هیچ اشکالی نداره اگر رابطه داشته باشن قبل ازدواج ، چه دختر چه پسر ، اما چیزی که مطرحه اینکه یا بعد از ازدواج عنوانش نکنن یا حقیقت رو بگن ، ترمیم پرده هایمن و.. تزویر و دروغ بیش نیست.

هرکس اختیار بدنش رو داره و من باز نظرم اینکه حتی دست کسیو که قرار نیست باهاش برن زیر یه سقف نگیرن اما این عقیده شخصیه و این ازادی باید برای هرکس باشه.

حالا یکی با وجود این ازادی نجابت واقعی (که متاسفانه خیلی نادر است) داره یا انواع اقسام رابطه‌هارو تجربه و امتحان میکنه.

هرکس تو گور خودش می‌خوابه و من حتی به خودم اجازه نمیدم بگم چرا یا اینکه طرف خرابه ...

اینم بگم از رفتار هر فرد چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج است که

نجابت و پاکیش رو مشخص می‌کنه.

نه یه هایمن یا یه نامه!

بله همجنسگرایی قانونیه ولی تو ایران حکمش حتی تا اعدام هم پیش میره.اما یه گرایشه و من کاری به اینکه ت ...

شما عملا در ذهنتون هیچ ارزش مشخصی ندارید (منظورم از ارزش همونه که معمولا کنار کلمه عقیده ، فرهنگ ،باور میاد)

شما عملا در ذهنتون هیچ ارزش مشخصی ندارید (منظورم از ارزش همونه که معمولا کنار کلمه عقیده ، فرهنگ ،با ...

متوجه نشدم ، چه ارزشی در کلام منظورتونه؟!

شما از ارزش و عقاید من خبر ندارید.

برداشت شما از ارزش چیه؟

متوجه نشدم ، چه ارزشی در کلام منظورتونه؟!شما از ارزش و عقاید من خبر ندارید.برداشت شما از ارزش چیه؟

مثلا دزدی نکردن برای یک جامعه ارزش حساب میشه یا بقیه عقاید مثلا خدا پرستی یک ارزشه .. یچیزی که رفتار رو مشخص میکنه خوبه یا بد ...