2777
2789

عزیزم تاپیکت رو قفل کردی خواستم برات بنویسم با متنی که از شما خوندم انچنان هم پسرت افتاب مهتاب ندیده نبوده 

وقتی شما دوستاتو از دایره افرادی انتخاب میکنی که تو مسیر قمه کشی و چاقو کشی و تولد قشون کشی توی باغ بوده اونقدر هم دلخوش به افتاب مهتاب ندیده بودنش نداشته باش شاید نمیخوای باور کنی که پسرت یه مسیر دیگه ای رو انتخاب کرده 

وگرنه هزاران پسرو میشناسم تو همین سن هیچ وقت تو مسیر اینجور افراد سرکش و چاقو کش قرار نمیگیرن

دوستای پسرت نشون میده بچه ات هم تو مسیر درستی نیست خیلی خیلی خیلی باید بهش عمیق تر فکر کنی گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حس کردم نمیخوای بپذیری اینو 

مگه الکیه ادم افتاب مهتاب ندیده بره بیرون دسته بیل برداره بره دعوا پسر شما الات قتل و دعوا دستش بوده این یعنی خیلی هم ندیده و نشناخته نبوده گلم

اونجا خواستم برات بنویسم با توجه به اینکه فرزندت انگیزه های قتل و خودکشی هم داره حتما حتما حتما تحت درمان باشه و ساده از کنارش رد نشی 

چون احساس کردم شاید بخاطر حس مادری و اون حالت تدافعی و عدم پذیرش یک جاهایی مقاومت داشتی که بپذیری فرزندت تو مسیر درستی قرار نگرفته

در واقع فکر میکردی اینهمه سال حداقل از دوره بلوغ و همون 12 یا 13 سالگی پسرت سر به راه هست در حالیکه این فرآ یند عین اتش زیر خاکستر داشته راه خودشو میرفته

خب میدونی سعی کرد درست تربیت کنه یجورایی از اون طرف بوم افتاد بنظرم بی نهایت سختگیری کرد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تاپیک خوندم واقعا ترسیدم. چقدر بچه بزرگ کردن سخته

منم خیلی ترسیدم...راستش تازه تصمیم گرفته بودم باردارشم این تاپیکو دیدم یجورایی نظرم عوض شد دلم زمان بیشتری میخواد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چون دیدم یک جاهایی اشاره کردی به انگیزه خودکشی متوجه شدم که نباید ساده از کنارش بگذری

بعد اینکه گفتی فرزندت چوب بزرگ برداشته برای دعوا... خب اینها همه خبر خوبی از اینده نمیده گلم.... مگر میشه شما برای اولین بار چوب بگیری و بری توی باغ دعوا کنی؟!! تو باید حداقل بارها و بارها تو معرض چنین اتفاقاتی قرار گرفته باشی

اگرم شمای مادر تا حالا چنین حرکاتی رو ازش ندیدین چون به اصطلاح داشته زیر خاکستر کار خودشو انجام میداده و در واقع جلوی شما کاری نمیکرده ولی ندیدن دلیل بر وجود نداشتن نبوده گلم

چون دیدم یک جاهایی اشاره کردی به انگیزه خودکشی متوجه شدم که نباید ساده از کنارش بگذریبعد اینکه گفتی ...

اخه بعضی پسرهای بی عقل تو این سن خیلی جو گیر هستن و می خوان جلوی دوستاشون یه خودی نشون بدن 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

منم خیلی ترسیدم...راستش تازه تصمیم گرفته بودم باردارشم این تاپیکو دیدم یجورایی نظرم عوض شد دلم زمان ...

حتما با دید باز اینکارو انجام بده 

تربیت فرزند تو جامعه امروز و مدرن اصلا کار اسانی نیست و باید کلی اموزش ببینی 

راستش من خودم قبل تصمیم به بارداری  سی دی ها و دی وی دی های اموزشی و کتابهاشو خریده بودم (به تعداد زیاد) بعدها که تصمیم کلا عوض شد و قیدش رو زدم به خواهرم بخشیدم ولی خب ایشون اصلا بدون توجه حتی یک دونه اش هم نخوند یا گوش نداد...

در کل میخوام بگم تربیت فرزند اصلا کار اسونی نیست قبلش حتما اموزش ببین 

اخه بعضی پسرهای بی عقل تو این سن خیلی جو گیر هستن و می خوان جلوی دوستاشون یه خودی نشون بدن

بلاخره این فرایندی نیست که لحظه ای ایجاد شده باشه قطعا فرزند ایشون نشونه های دیگه ای رو نشون داده و الارم و هشدارهای لازم رو داده ولی یا ندیدن یا نخواستن ببینن

حتما با دید باز اینکارو انجام بده تربیت فرزند تو جامعه امروز و مدرن اصلا کار اسانی نیست و باید کلی ا ...

دقيييقا همینطوره عزیزم واقعا حرفاتو قبول دارم